Lærke sagde sit job op: - Jeg blev krænket

'Ex on the beach'-stjernen blev udsat for sexisme, da hun var ganske ung.

I disse dage vælter det ind med historier fra unge mennesker, der har oplevet grænseoverskridende adfærd, efter DR-dokumentaren 'Sexisme i musikbranchen' løb over skærmen tidligere på ugen.

LÆS OGSÅ: Trier-tvillingerne viser kæresterne frem: Dobbeltdate

Derfor faldt snakken da også netop på netop det i ugens afsnit af 'Marcus og Realitypanelet' med 'Ex on the beach'-deltagerne Troy, Lærke og Liv, og her viste det sig, at de alle tre har oplevet at få deres grænser overtrådt.

Mens Troy kunne fortælle, at han som 20-årig blev udsat for overgreb, så kunne kæresten Lærke fortælle, at hun som 15-årig også havde sig noget af en ubehagelig oplevelse.

LÆS OGSÅ: Heino Hansen afslører nyt program

- Jeg har faktisk sagt mit job op, fordi jeg blev krænket, indleder Lærke og fortsætter:

- Jeg var 15 år. Jeg var på arbejde, og vi skulle til at lukke, og jeg var omme bagved, fordi jeg skulle ud med noget skrald. Så kom en af medarbejderne, der var i 20'erne, og han ville have, at jeg skulle gå op på en slags maskine. Men jeg måtte ikke være på den maskine, for jeg var under 18. Men lille 15-årige mig gjorde det, for jeg turde ikke at sige noget på det tidspunkt.

Lærke endte altså oppe på maskinen sammen med sin ældre mandlige kollega.

- Man kunne se hele min figur, og så stod han bag mig helt oppe af mig og roste mig. Han sagde "ej, hvor er du god, du gør det godt" og sådan noget. Jeg kunne ikke gøre noget, og vi var ikke andre end os to.

LÆS OGSÅ: Her gemmer Amira sig: Svanen er fløjet

Imens stod Lærkes mor ude foran butikken og ventede på, at hendes datter fik fri.

- Jeg kom grædefærdig ud til hende og sagde, at jeg ikke ville komme der igen. Og så har jeg ikke været der siden, fortæller Lærke, der dengang ikke sagde det til nogen, og slår fast, at det havde været anderledes, hvis det var sket i dag:

- Hvis det havde været nu, havde jeg bedt ham om at skride.

Lyt til hele afsnittet af 'Marcus og Realitypanelet' herunder, eller der hvor du normalt hører dine podcasts.