Troy åbner op: Udsat for overgreb

Efter et studentergilde endte Troy fuld med to kollegaer på et værelse, og så skete der noget, der kom bag på realitydeltageren.

Da Aaron-Troy Jensen var 20 år blev han udsat for et overgreb.

LÆS OGSÅ: Claes Antonsen trækker sig fra The Antonelli Orchestra

Det fortæller realitystjernen, som ikke er følelsesmæssigt berørt af situationen, om i det nyeste afsnit af 'Marcus og Realitypanelet', da snakken falder på DR-dokumentaren om sexisme og om upassende opførsel generelt.

- Jeg var til min vens studentergilde, og jeg var pisse stiv, og så ringede to af mine mine kvindelige kollegaer til mig og fortalte, at de havde en efterfest, forklarer Troy.

I håbet om at feste videre mødtes 'Ex on the Beach'-deltageren derfor med sine kollegaer på Strøget i København sammen med nogle drenge fra studentergildet. Desværre blev efterfesten aldrig til noget.

- Da mine drenge så pigerne, smuttede de. Jeg var bankelam, så jeg blev, og så tog vi hjem til dem, forklarer Troy og slår fast, at han ikke havde nogle intentioner om, at der skulle ske noget seksuelt.

- Alt inde i mig tænkte 'Der skal ikke ske noget. Det er mine kollegaer', men så kom vi hjem, og jeg lagde mig på sengen, fortæller Troy, som hurtigt faldt hen på sengen.

LÆS OGSÅ: Oh Land er blandt kilderne i sexisme-dokumentar: Man bliver god til at sluge kameler

Pludselig blev han dog vækket.

- Jeg kunne høre kysselyde, og så kunne jeg se, at pigerne kyssede. Jeg var helt færdig, og jeg kunne ikke bevæge mig. Pludselig blev mine bukser bare revet ned, og så gik de bare i gang. Jeg havde ingen kontrol, forklarer Troy roligt og afbalanceret.

LÆS OGSÅ: Nynne slår fast: Robert var mit livs kærlighed

Selvom stemningen i podcaststudiet er løssluppen, mens Troy fortæller sin historie, ved Troy godt, at det er en alvorlig affære. For ham var hændelsen dog ikke traumatiserende, og han er ikke påvirket af situationen i dag.

Se klippet fra podcasten øverst i artiklen, hvor Troy selv fortæller om situationen, og hør hele podcasten herunder.