Liv sagde op som barnepige: - Han tog mig på røven

'Ex on the beach'-stjernen blev udsat for sexisme af en ældre mand, da hun var teenager.

DR-dokumentaren 'Sexisme i musikbranchen' har åbnet op for noget af et betændt sår, hvor det er piblet ud med fortællinger fra mennesker, der har oplevet grænseoverskridende adfærd.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-stjerne afslører vildt vægttab

Det er også tilfældet i det nyeste afsnit af 'Marcus og Realitypanelet', hvor snakken når ind på de tunge emner, og 'Ex on the beach'-deltagerne Troy, Lærke og Liv alle fortæller om, at de har fået deres grænser overtrådt i deres yngre dage.

Her fortalte Troy, at han var udsat for overgreb som 20-årig, mens Lærke måtte sige sit job op, fordi hun som 15-årig blev krænket af en kollega.

Også Liv kunne fortælle, at hun som teenager havde en række ubehagelige oplevelser på sit arbejde.

- Jeg babysittede en lille dreng på fire år, da jeg var mindre. Jeg var 15 eller 16. Faren til barnet begyndte altid at komplimentere min røv og sagde ting som, om jeg ikke havde tabt mig, eller at det var nogle pæne bukser, der sad godt på min røv, forklarer Liv og tilføjer, at manden var mellem 57 og 61 år gammel.

LÆS OGSÅ: Produktionen greb ind overfor sex i 'Ex on the Beach'

Hvad der startede som verbale tilnærmelser, udviklede sig dog til at være fysiske.

- Til sidst begyndte han altid at slå mig i røven og tage mig på røven. Og så var jeg sådan, det kan jeg sgu ikke, og så sagde jeg op. Det skulle lille mig ikke være udsat for, fortæller hun og tilføjer, at hun dengang ikke sagde noget til det.

Lyt til hele afsnittet af 'Marcus og Realitypanelet' herunder, eller der hvor du normalt hører dine podcasts.