Emil Midé opereret: Sygdommen hænger ved

Flere uger efter operationen er tv-kendissen endnu ikke blevet rask.

Den seneste tid har Emil Midé Erichsen måtte skifte kampen mod vind, vand og vejr ud med en noget så strid kamp mod en bihulebetændelse.

LÆS OGSÅ: Heino Hansen afslører nyt program

Nu er det godt halvanden måned siden, at familien måtte afbryde deres rejse til Caribien, da Emil skulle opereres i Danmark, og TV 2-kendissen er stadig ikke rask.

Det skriver han i et opslag på sin Instagram.

- Operationen er gået godt, men det trækker alligevel ud med at få bugt med den sidste rest af sygdom. Men jeg er i gode hænder, og det går den rigtige vej, så der går forhåbentlig ikke så længe, før vi kan bytte akvariet ud med det virkelige koralrev, lyder det fra den optimistiske sejler, der har tilføjet et billede af familien, der besøger Den Blå Planet.

Kaptajnen på båden Havana havde ellers forsøgt sig med antibiotika og en gennemskylning af bihulerne på Caribien, men det var ikke nok til at skylle sygdommen væk.

- Det påvirker energien, lysten til eventyr og det generelle humør. Og når vi lever så tæt som vi gør, så smitter det alle ombord, når én skranter fysisk og mentalt, fortalte Emil tilbage i april.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-par skal være forældre

Kort efter lød det så, at eventyret var sat på pause på ubestemt tid, og familien drog mod koldere himmelstrøg for at få den nødvendige behandling.

- Mine muligheder for at blive behandlet i Caribien slap op, og i samråd med en bihuleekspert og vores forsikring, er det blevet besluttet, at jeg skal opereres herhjemme, for det er ikke længere holdbart at gå rundt og være syg, lød det fra Emil, der dog meddelte, at familien ville genoptage rejsen, når han var blevet rask igen.

LÆS OGSÅ: Alex Høgh Andersen alvorligt syg under optagelser: Jeg var blevet et vrag