Afslører sjov detalje: Det så du (heldigvis) ikke i 'Den sidste breddegrad'

En daglig og i bogstavligste forstand 'lortet' udfordring i 'Den sidste breddegrad' er klippet ud af programmet.

Emil Midé Erichsen og resten af holdet i 'Den sidste breddegrad' på TV 2 fik kulden at føle på turen. Faktisk lød temparaturen de første par døgn på minus 30, og en iskold blæst gjorde det ikke bedre.

Og hvad gør man egentligt, når det er så koldt, og man skal på toilettet?

- Det er lige så ubehageligt, som man forestiller sig, fortæller Emil Midé Erichsen i podcasten 'Fuld af fordomme', da værten Christina Rievers spørger nysgerrigt ind.

Artiklen fortsætter under videoen.

LÆS OGSÅ: Maria Fantino bliver vært for underholdningsprogram

- Inden man skal, så folder man noget toiletpapir, så man ikke skal bruge tid på det, når man er udenfor. Det propper man ned i støvlerne, og så tager man riflen med, da der jo er isbjørne, og så skal det ellers bare gå hurtigt. Man sidder ikke lige og læser Euroman, forklarer han.

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Jeg har flere søskende

Selvom de var et helt hold afsted, var det heldigvis ikke et problem at få privatliv.

- De fleste er i teltene, når man har slået lejr, så man har det meget for sig selv, og det er jo et toilet med en meget pæn udsigt, hvis man har overskud til at kigge op, forklarer han.

LÆS OGSÅ: Ikke set i 'Kærlighed hvor kragerne vender': Pisse sur solomor

Emil Midé Erichsen forklarer yderligere, hvordan man bruger de første dage på at tilvænne sin krop til kun at skulle på toilet en gang om dagen.

- Det er ikke noget ,som man vil gøre to gange på en dag, lyder det.

Du kan høre Emil Midé Erichsen fortælle mere om ekspeditionen og sine til- og fravalgt i livet i podcasten 'Fuld af fordomme'.