Ikke set på tv: Pisse sur solomor

Tidsplanen skred, og det er svært at være fleksibel, når man har en datter på 6 måneder.

I aftenens afsnit var der dømt fest i 'Kærlighed hvor kragerne vender'. Fyrene havde inviteret deres bedste venner, og sammen viste de pigerne, hvordan man fester på Vestsjælland.

LÆS OGSÅ: Elsker du ‘Luksusfælden’? DR hjælper familier med økonomi i nyt program

Artiklen fortsætter under videoen.

Alt var dog ikke liv og glade dage. I hvert fald ikke for den enlige mor Mie Madsen. Pludselig skred tidsplanen, festen startede langt senere end planlagt, og Mie frygtede at gå glip af det gode selskab.

- Jeg var pisse træt af, at jeg måske ville blive valgt fra på baggrund af, at jeg ikke ville nå at møde Krestens venner, som jo helt sikkert ville guide ham i hans næste svære valgt, forklarer hun i et opslag på Instagram.

- Grundet forsinkelserne forventede jeg kun at kunne deltage i festen i 10 minutter, forklarer Mie yderligere, som ellers havde lavet den perfekte planlægning.

LÆS OGSÅ: Efter 'Først til verdens ende': Søstrene kaster sig ud i stort projekt

Hun havde puttet datteren Vigga, så Vigga kunne tage en aftenlur, mens festen var i gang. Desværre var luren bare ovre, inden festen begyndte.

- Cirka et sekund inden festen skal til at starte, og vi skal filme damernes ankomst, vågner Vigga, forklarer Mie, som måtte mærke efter, hvad Vigga havde lyst til.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par deler stor beslutning: Eventyret er slut

Heldigvis var Vigga lysvågen og klar på fest og farver.

- Alt på Viggas præmisser! Men fordi Vigga havde sovet lidt længere aftenlur, var hun også klar til at blive puttet lidt senere end normalt. Så jeg nåede trods alt lidt af festen.

Se opslaget fra Mie Madsen Instagram herunder.

Du se i 'Kærlighed hvor kragerne vender' hver tirsdag på TV 2 og TV 2 PLAY.