Emil Midé og familien: Skovler penge ind

Emil Midé er i chok over, hvor gode folk er til at hjælpe.

Det har været en dramatisk uge for Emil Midé Erichsen og hans familie. De var dårligt kommet tilbage på deres båd, efter Emil blev opereret for bihulebetændelse i Danmark, før en ny fare lurede. En orkan i kategori 4 var nemlig på vej ind over netop der på St. Lucia, hvor båden Havana ligger.

LÆS OGSÅ: Brød reglerne i 'Bachelorette': Fik tæt relation bag om kameraet

Heldigvis slap familien med skrækken, men det var bestemt ikke alle, der var så heldige. Derfor besluttede Emil sig for at tage affære og bruge sin store platform på Instagram i den gode sags tjeneste. Han startede for to dage siden en indsamling.

- Grenadinerne er blevet ramt af den værste orkan nogensinde, og de er helt i knæ. De er uden strøm og derfor uden vand. De mangler mad og medicin. Huse er smadrede - de små, lave øer havde ikke en chance, da kategori 4 orkanen Beryl ramte 1. juli. Hjælp os med at kunne købe de ting, menneskerne på Grenadinerne akut står og mangler. Vi på Havana og de gode folk på Marengo står klar med vores både til at sejle nødhjælpen til Grenadinerne, lyder det på indsamlingssiden.

LÆS OGSÅ: Efter den sidste rose: Mads og Sofie ses stadig

Og så viste de sociale medier sig fra deres absolut bedste side, for pengene rullede ind.

- Jeg er målløs, jeg er dybt rørt, og jeg ved næsten ikke, hvad jeg skal sige. Tak! Det er fire timer siden, vi startede indsamlingen, og I har doneret 127.000 allerede, lød det fra Emil på Instagram torsdag.

LÆS OGSÅ: WHAT! Sofie og Andreas W flytter sammen

Har samlet 288.000 ind

Nu er det dog stukket helt af, og derfor er familien i den grad kommet i arbejdstøjet.

- Vi er lige nu i kontakt med forskellige folk, der er nede på øerne og er ved at spore os ind på, hvad der er brug for, så vi kan bruge jeres penge bedst muligt. For det skylder vi jer virkelig, at forvalte de her penge ordentligt. Vi kommer til at gøre os rigtig umage, lyder det fra Emil i en story på Instagram, og han fortsætter:

LÆS OGSÅ: WOW: Så tæt var Heino og Cecilia på at blive fanget i 'Jaget vildt'

- Vi er ved at fylde bådene rigtig godt op med alle de ting, vi har kunnet købe for alle de fantastisk mange penge, I har doneret. Vi slider i det og slæber, og det føles mega meningsfuldt det hele. Jeg er dybt taknemmelig, og jeg er dybt rørt over, at der bliver ved med at strømme penge ind. I har lige nu doneret 260.000 kroner, og det er så meget mere, end jeg i mine vildeste drømme havde turdet at drømme om. Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige, bare tak - tusind tak.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald støtter op om Claes Antonsen: Han er min ven

I skrivende stund er der samlet 288.000 ind, og man kan finde indsamlingen HER.