Kaspar Arianto afslører forhold til ny 'Sommerdrømme'-deltager

Kaspar Arianto glæder sig til at se 'Sommerdrømme' i år.

Tidligere vinder af 'Sommerdrømme' på TV 2 Kaspar Arianto har et nært forhold til boligprogrammet, men i år bliver det endnu mere nært. Hans bedste ven er nemlig med i den nye sæson, der har premiere i dag.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Stephanie scorer nyt job

- I 20 år har Martin Westi og jeg fulgt hinanden gennem livet. Med opture og nedture, vilde fester, stille stunder og alt derimellem. Sidste år ringede han for at høre, om jeg mente, det ville være en god idé, at han og en anden god veninde prøvede lykken med en ansøgning til femte sæson af 'Sommerdrømme' på TV 2. Svaret var: ”Selvfølgelig!”, fortæller Kaspar i et opslag på Instagram og tilføjer:

- For jeg kunne ikke forestille mig noget bedre, end at danskerne potentielt skulle få lov at lære et af landets mest sympatiske, kærlige og generøse mennesker at kende.

Kaspar vidste først ved offentliggørelsen af deltagerne, at hans ven skulle med i programmet, og han har spurgt sig selv, hvordan de kunne have den hemmelighed for hinanden.

- Generelt er det venskab, vi har, af den slags, hvor vi ved, at vi altid har hinanden i hjertet - også selvom vores liv og passioner gennem årene er vokset i vidt forskellige retninger. Der kan godt gå uger og måneder, hvor vi ikke taler sammen, blot for at vi så falder direkte ind i hinandens sjæle og verdener i det sekund, vi ses igen. Deraf den velfortjente titel som bedste ven, beskriver Kaspar.

LÆS OGSÅ: Sebastian Bull om kæresten Asta: Vi er blevet en lille familie

Kaspar hepper naturligvis med i aften, når første afsnit ruller over skærmen.

- Jeg kan SLET ikke være i min krop over, hvor meget jeg glæder mig til at se med, hvor meget jeg hepper, og hvor meget jeg håber, de vinder, skriver han.

LÆS OGSÅ: Her er Brian Mikkelsens stenrige hustru

Se billeder fra Kaspar og Martins liv sammen herunder: