WHAT! Store ændringer i 'Sommerdrømme'

Det er ikke kun beliggenheden, der er ny i år.

Når den nye sæson af det populære underholdningsprogram 'Sommerdrømme' i dag ruller over skærmen på TV 2 og TV 2 PLAY, er alt ikke helt, som det plejer at være.

Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: WHAT! Så meget ligner datteren Cecilie Haugaard

Først og fremmest er ’Sommerdrømme’ rykket op til Danmarks nordligste by, Skagen, et skattet og elsket feriemål om sommeren.

- Jeg synes, det er helt fantastisk, at vi er kommet til Skagens-området. For mig er det sådan et ikonisk sted i Danmark. Så jeg glæder mig til at se hele den her ånd, der er i Skagen, og som er noget helt særligt, blive foldet ud i de her fire huse, lyder det fra dommer- og indretningsekspert Camilla Kjems, som ikke kan skjule sin begejstring for netop denne beliggenhed.

Nye rum i sommerhusene

Derudover er der tilføjet helt nye rum i sommerhusene. Råhusene er nemlig blevet opgraderet med både sauna og vildmarksbad. Og så skal de kreative par prøve kræfter med at indrette deres helt personlige hobbyrum.

LÆS OGSÅ: Jes Dorph i retten: Som en afhøring

Gulvene er også lagt på forhånd, så parrene virkelig kan gå i dybden med indretningen og få tid til at nå i mål med rummene og bygge større og mere avanceret interiør fra bunden.