SE VIDEOEN: 'Bachelorette'-fyre bejler til ny kvinde

'Bachelorette'-flokken har en gedigen fest for åben skærm.

Det er ikke skærmtid, 'Bachelorette'-fyrene er i mangel af for tiden.

Nu er der dog mulighed for at få en helt anden side af de håbefulde bejlere at se.

LÆS OGSÅ: Seksuelt krænket under tv-optagelser: Jeg fik psykologhjælp

En håndfuld af gutterne fra programmet medvirker nemlig i en musikvideo for den nye artist Skæptisks sang 'Fuck Tror Du Selv' - og faktisk er det ren og skær tilfældigheder, der er årsagen bag.

Det afslører kvinden bag Skæptisk, Bella Norup, overfor Realityportalen. Hun er veninde til deltageren Boris, som også er producer på projektet.

- Vi syntes bare, det var grineren at lave et eller andet, der var alt for vildt, alt for meget og hårdt. Der havde Boris jo været med i 'Bachelorette' og spurgte mig så, da vi skulle skyde den her musikvideo, om han ikke lige skulle tage nogle gutter med, og jeg var sådan, "The more the merrier", og så endte det bare lidt med at være en 'Bachelorette'-pølsefest med mig i ufatteligt lidt tøj, hvor det bare gik helt amok, og det var pissesjovt, fortæller hun med et grin.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-dommer bekræfter: Er med igen

Alexander, Jonas, Kasper og Boris i musikvideoen.
Alexander, Jonas, Kasper og Boris i musikvideoen.

Musikvideoen, hvori de velkendte blandt andet ses dansende i bar overkrop, tog omtrent otte timer at optage, og ifølge Bella er den endt med at kunne drage sine paralleler til programmet.

- Jeg synes jo også, der er noget komisk i at have 'Bachelorette'-drengene med. Især, når det er en video med mig, der ligger omringet af dem, der danser. At det lige er dem og en kvinde kører ligesom på en eller anden idé med, at det også er i 'Bachelorette's ånd, at de her drenge kæmper om én kvinde.

LÆS OGSÅ: Frida B med stor afsløring

En børnehave

På trods af, at det kan være noget af en opgave at styre den store venneflok, var Bellas oplevelse med gutterne rigtig god.

Alexander, Jonas, Nicolai, Kasper, Markus og Boris i musikvideoen.
Alexander, Jonas, Nicolai, Kasper, Markus og Boris i musikvideoen.

- De var en børnehave, og jeg har lidt den samme energi, så det var enormt farligt. Dem, der var på settet, måtte holde os i ørene. Da de først tog tøjet af, gik det fuldstændig amok. Primal-agtigt, fortæller Bella og understreger:

- Det var meget sjovt, og de er skidesøde. Der var ingenting der, for når der er pauser, må de jo gerne lege, men når der så blev råbt op, så tog de det bare pisseseriøst.

Se et uddrag af musikvideoen herunder, og den fulde video her.