Det så du ikke på tv: Besvimede inden roseceremoni

Der foregik meget bag kameraet ved den seneste roseceremoni.

I en række stories på Instagram fortæller Adam om afsnit 18, som altså blev hans endeligt i 'Bachelorette', da Julie valgte at give Nicki en rose i stedet for Adam.

LÆS OGSÅ: Efter hård tid: 'Bachelorette'-fyr stopper

Men det er langt fra alt, man ser på skærmen, og i virkeligheden var Adam glad, da han skulle hjem.

LÆS OGSÅ: Nu deler Kaspar og Lambang svaret: Han er biologisk far

- Jeg synes, det var en mega hård dag. Vi havde den her sandhedsceremoni, og Mads smed mig under bussen, og jeg synes, der er flere ting, der bare var rigtig hårde. Jeg syntes, vi havde en rigtig hård dag, og så havde vi den her roseceremoni, og der begyndte det at regne, så vi havde måske fem timer, hvor vi skulle vente, fortæller Adam og fortsætter:

- Så er det sådan, at inden der er roseceremoni, så spørger Petra ind til en masse, og mens hun gør det, får jeg det simpelthen så dårligt, og jeg når faktisk i to sekunder at besvime. Så jeg siger, at jeg lige skal have en pause og tager lige fat i gutterne ved siden af mig, for benene var bare væk under mig.

LÆS OGSÅ: Albert Dyrlunds kæreste taler ud: Det hjemsøger mig stadig

Var stresset og nervøs

Adam tog ti minutter, hvor han kom til sig selv, men det var en skræmmende oplevelse, fordi han aldrig har prøvet noget lignende.

- Jeg tror primært, det var, fordi jeg var stresset og presset og nervøs. Inden da skulle vi sige, hvilken en af kvinderne, vi ville vælge, og der havde jeg sagt Julie, men det ville sige, at hvis så den anden kvinde sagde mit navn, så skulle jeg gå op og afvise hende, og det havde jeg det virkelig svært med, forklarer Adam.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par har købt nyt hus

Glad og lettet efter roseceremonien

Derfor var det en lettelse, da Mette ikke valgte ham. Men så kom det til Julies sidste rose, og den gik som bekendt ikke til Adam.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelorette’-fyr efter vild Roskilde: Vi bliver nogle svin

- Da Julie så ikke valgte mig, var det egentlig også okay. Jeg havde det fint med det, og da jeg kom ned i sync og lavede video med det, så havde jeg det faktisk virkelig godt og var glad for, at det eventyr var slut. Jeg var rigtig glad for, jeg havde det med i bagagen, men jeg var også glad for, at det var slut, fastslår han.

Hvis han skulle gøre det igen, ville have mere åben og sårbar, fordi han kun synes, han bliver fremvist fra en side. Han ville ønske, at TV 2 havde taget nogle af de mere dybe samtaler med, han havde, så billedet af ham var blevet mere nuanceret.

Efterfølgende har Adam modtaget en del hate på de sociale medier, og derfor har han nu besluttet sig for at trække stikket og holde pause på ubestemt tid fra de sociale medier.