Efter hård tid: 'Bachelorette'-fyr stopper

Efter at have fået en hård medfart tager han nu konsekvensen.

Netop nu er 'Bachelorette'-fyrene på alles læber. Hvem vælger Mette og Julie? Og hvorfor kan de bedre lide den ene end den anden? Folk har mange meninger og holdninger, men det betyder også, at tonen kan være hård på de sociale medier og diverse debatforums.

LÆS OGSÅ: Nu deler Kaspar og Lambang svaret: Han er biologisk far

Det har især Adam Sandgaard oplevet. I sidste uge kunne vi fortælle, at komikeren Thomas Warberg gjorde grin med blandt andet Adam og hans TikTok, og komikeren er langt fra den eneste.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par har købt nyt hus

- Jeg synes, jeg har fået en del heat og hate på de sociale medier - på Instagram og specielt TikTok, og på Facebook og Reddit, hvor jeg synes, folk har været virkelig virkelig hårde og nedladende og egentlig også onde, fortæller Adam ærligt i en længere story på Instagram.

Har taget hårdt på mig

Han indrømmer, at han tit ender med at læse alle folks kommentarer, selvom han egentlig kun lige vil kigge, og det påvirker ham.

LÆS OGSÅ: Albert Dyrlunds kæreste taler ud: Det hjemsøger mig stadig

- Jeg kan godt mærke, det egentlig har taget ret hårdt på mig, og det er fordi, folk bare kan skrive ting anonymt. Jeg synes, det er rigtig vigtigt, at vi kan leve i et samfund, hvor man kan være sig selv og ikke skal være bange for, hvad folk de tænker om en, og at man ikke skal gå rundt og såre folk for at være sig selv, fastslår han.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 20'-stjerne taler ud om diagnose

Får psykologhjælp

Adam håber, at videoen kan få folk til at tænke sig om en ekstra gang, inden de lægger noget ud på sociale medier, der kan såre andre. Selvom han ser sig selv som tykhudet, så har alle de grimme kommentarer alligevel påvirket ham.

LÆS OGSÅ: Julia Sofia og Mark afslører tv-planer

- Vi får tilbudt noget psykologsamtale efter programmet, og det er også noget, jeg har rakt ud efter for ligesom at få dealet med alt det her. Jeg har det egentlig fint, men jeg kan godt mærke, at det her med sociale medier, og når folk skriver alt muligt, det er sgu lidt hårdt.

LÆS OGSÅ: Gustav søger hjælp

Adam forklarer, at de ting, han har lagt på TikTok, bare har været videoer, hvor han er i en karakter af en alfahan, der er lidt et grødhoved. Det er ikke sådan, han er i virkeligheden, og han er ked af, at man heller ikke ser hans mere sårbare side på tv.

Trækker stikket

Den hårde medfart gør, at Adam nu har truffet en afgørende beslutning for at passe på sig selv.

- Alle de her hårde ord, og det der har været på alle de her platforme, gør egentlig, at jeg lige har lyst til at tage en pause fra sociale medier. Jeg ved ikke, hvor lang tid, det kan godt være, det er en kort periode, det kan også være, det er en lidt længere, men hvad end jeg har brug for for bare at fokusere på mig selv og nogle andre ting, fortæller han og tilføjer:

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe har fundet kærligheden

- Jeg håber også, det kan være et signal for folk på de sociale medier om, at det ikke er noget, man skal gøre, og at man måske skal tænke sig om en ekstra gang om, for der er altid en på den anden side.

Se nogle af de ting, der blandt andet florerer på de sociale medier herunder:

Se Thomas Warbergs kommentar til 'Bachelorette' og Adam herunder:

@wabse

Billetter til nyt onemanshow på www.thomaswarberg.dk

♬ original sound - Thomas Warberg