'Paradise'-babe har fundet kærligheden

Hun har kendt ham længe, men lige pludselig udviklede forholdet sig.

Anne-Sofie Grundahl Krab var den søde pige i 'Paradise Hotel', og derfor kom det som et chok for alle, da hun smed kuglen i finalen som den første kvinde i mange år og tog fusen på Nikolaj Hvidman.

LÆS OGSÅ: Blachman afslører: Havde det svært med damerne

På hotellet blussede romantikken op mellem hende og Nikolaj, der dog endte med hotellets anden Anne, som han stadig er sammen med den dag i dag. Siden har Anne-Sofie været stille omkring sit kærlighedsliv, og det er kun en kortvarig flirt med Jeppe Risager, der har været ude i medierne.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-stjerne færdig med uddannelse

Men nu kan hun stolt præsentere sin nye kæreste, det sker i et opslag på Instagram, hvor man kan se en fyr, der holder om hende og kysser hende på kinden. Overfor Realityportalen bekræfter Anne-Sofie forholdet og afslører, at det er ikke bare er en hr hvem som helst.

- Ja, jeg har fået mig en kæreste - min første kæreste nogensinde endda. Vi har kendt hinanden et stykke tid, da vi begge kommer fra Haderslev. Vi begyndte egentligt bare at skrive lidt sammen, og så begyndte vi at ses, og ja så tog det ene det andet, fortæller hun om kæresten Nikolai og fortsætter:

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-fyr chokerer: Kysser kendis

- Det er meget nyt, men 2 uger har vi været kærester. Vi har altid bare været bekendte.

Se Anne-Sofie og kæresten i opslaget herunder: