Geggo i chok: Overfuset af fremmed kvinde

'Familien fra Bryggen'-stjernen beskriver oplevelsen som sindssygt ubehagelig.

Da Stephanie 'Geggo' Karma Salvarli for nylig var en smuttur i shoppingcenteret Field's med datteren Alba, oplevede hun noget, der i den grad kom bag på hende.

Det fortæller hun sin husbond i parrets fælles podcast 'Geggo og Cengiz - Helt Ærligt'.

LÆS OGSÅ: Petra afslører 'Bachelorette'-hemmelighed

- Jeg kommer op ad rulletrappen, jeg er liiige nået ind i Field's, jeg når nærmest ikke engang at sætte mine fødder der, før en dame på 45+ kommer forbi mig, kigger på mig, og - I shit you not - så siger hun: "Ej, tag dog en bh på", lyder det, hvorefter Cengiz udbryder et: "What?!"

Geggo fortsætter:

- Jeg er jo ikke sådan en, der går specielt udfordrende klædt. Jeg går meget sjældent med udskæring - jeg er jo faktisk den, jeg kender, der er allerdårligst til at have silikonebryster, for jeg har ikke lyst til at vise dem frem. Jeg er altid tildækket så vidt muligt, men alligevel gider jeg ikke gå med bh.

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-fyr chokerer: Kysser kendis

Tilbage stod 'Familien fra Bryggen'-stjernen helt i chok og faktisk havde hun allermest lyst til at komme væk fra situationen så hurtigt som overhovedet muligt.

LÆS OGSÅ: Nicklaes viser kæresten frem for første gang

Men sådan blev det ikke. Selvom damen kom med den nedladende kommentar i forbifarten, så Geggo sig nødsaget til at hale ind på hende, så hun kunne konfrontere den fremmede, som ifølge Geggo så på hende, som om hun var det mest væmmelige, ulækre menneske i hele verden.

- Fordi hun bevæger sig videre, skal jeg til at gøre det samme? Men så stopper jeg mig selv og tænker: "Gu vil jeg ej finde mig i, at du siger sådan til mig!", fortæller hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Remee om hård periode: Mit liv brød sammen

- Det går lynhurtigt. Jeg kigger ned og tænker: "Hvorfor kigger jeg ned? Jeg har da lov til at se ud, som jeg gør", og så vender jeg mig om og siger: "Undskyld, hvad sagde du?"

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: 'Ex on the Beach'-stjerne får vild tatovering

Da Stephanie yderligere spørger ind til, hvorfor damen tænkte, hun kunne tillade sig at henvende sig til folk på den måde, var det eneste forsvar tilsyneladende, at hun "synes, det er klamt at glo på".

Og her var svaret fra Geggo ganske simpelt:

- Så må du kigge den anden vej.