SE BILLEDET: 'Ex on the Beach'-stjerne får vild tatovering

Tatovering har dog allerede skaffet ham en håndfuld nye følgere.

Mads E. Andersen kommer formentlig aldrig til at ændre sit brugernavn på Instagram igen.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-deltager deler stor nyhed: Et nyt kapitel

På en ferie i Alanya har han nemlig fået tatoveret platformens logo og sit brugernavn @mads.e.andersen på siden af underarmen - og det aldeles frivilligt og altså ikke grundet et tabt væddemål eller lignende.

LÆS OGSÅ: Dansk tv-par skal skilles

Det bekræfter Mads overfor Realityportalen og fortæller:

Mads E. Andersen med sin nye tatovering.
Mads E. Andersen med sin nye tatovering.

- Altså for det første var det klokken 5 om natten, og jeg havde da fået et par drinks eller 20, men det er en skide god icebreaker.

Allerede nu har realitystjernen nemlig fået sig flere nye bekendtskaber alene på grund af tatoveringen.

- Fordi folk, man lige hurtigt snakker med nede ved poolen for eksempel, synes, det er sjovt. Så siger de “jeg hopper lige ind og følger dig så”, fordi det er jo lidt en åben invitation. For mange i dag, selvom man har en god kemi, kan det godt være lidt grænseoverskridende at skulle spørge om sociale medier eller telefonnummer, og det er ikke altid, du bare lige kan finde folk på Facebook, forklarer han og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Thomas Warberg langer ud efter 'Bachelorette'-fyrene

- Så det er en super god og nem måde at holde kontakten med folk, fordi man nemt kommer ind på emnet, og jeg elsker at lære nye mennesker at kende.

Af samme årsag understreger Mads da også, at han bestemt ikke fortryder tatoveringen, selvom han ikke var helt ædru ved tilblivelsen:

- Den virker jo!