Thomas Warberg langer ud efter 'Bachelorette'-fyrene

Komikeren har svært ved at gennemskue, hvad de to bachelorettes er ude efter.

Der er formentlig rigtig mange danskere, der i disse dage hepper med fra stuen og har en holdning til, hvem Mette Sommer og Julie Kriegler kaster deres kærlighed over i 'Bachelorette'.

LÆS OGSÅ: Kryptiske Blachman: Færdig med 'X Factor'?

En af dem er tilsyneladende komikeren Thomas Warberg, som i en TikTok-video deler sine humoristiske betragtninger fra de seneste programmer.

LÆS OGSÅ: Wozniacki med vild afsløring

Han undrer sig nemlig over valget af fyre, Mette og Julie sender hjem fra Mexico.

- Det, jeg lærer, som mand, er, at hvis jeg har muligheden for at tage en guitar og synge en romantisk sang til en kvinde, så lader det til, jeg ville have større chancer hos hende, hvis jeg lod være med det og i stedet tog en jakke og bandt om hende, så jeg kunne varme hendes livmoder, lyder det fra Thomas Warberg.

LÆS OGSÅ: Signe Molde afviser 'X Factor'-tjans

Kasper over Markus

Den vakse seer vil vide, at han her henviser til Markus, der i ugens første program måtte vende snuden mod Danmark, da han ikke blev tilbudt en rose.

Det gjorde Kasper til gengæld, der som bekendt har vakt opsigt hos kvinderne for sine noget konservative udmeldinger - eksempelvis den, hvor han fortæller Mette, at han selvfølgelig ville tilbyde hende en jakke, hvis hun frøs. Altså, fordi hun har en livmoder.

Her starter krigen på TikTok

Ydermere noterer Thomas Warberg sig:

LÆS OGSÅ: Wozniacki med vild afsløring

- Det lader også til, at i stedet for at være en mand, der måske kunne fem sprog flydende OG være uddannet yogainstuktør og starte hver dag med at meditere, så ville jeg have større chance hos en kvinde, hvis jeg drak fem æg råt og ind i en TikTok-video skreg 'gains!'

Her henvises der til den følsomme Alexander, der i forrige uge tog en tårevædet afsked med 'Bachelorette', og Adam, der af Mette er blevet kaldt Adonis grundet sin yderst veltrænede krop. På TikTok deler han flittigt ud af såkaldte 'gainer-tip' til sine følgere - og her henviser 'gains' til at tage på i muskelmasse.

Sidstnævnte har da også set Thomas Warbergs video og har svaret tilbage med en video, hvor han grinende knalder et råt æg ud i munden på sig selv. Der er altså dømt mini-krig med et glimt i øjet fra de to sjove fyre.

LÆS OGSÅ: WHAT! Aldrig sket før i ‘Bachelor’ eller ‘Bachelorette’

Se Warbergs video herunder og efterfølgende Adams svar.

@wabse

Billetter til nyt onemanshow på www.thomaswarberg.dk

♬ original sound - Thomas Warberg
@adamsandgaard

Morgen-æg med Thomas Warberg @wabse

♬ original sound - Adam Sandgaard