Albert Dyrlund blev 22 år gammel. (Foto: Anthon Unger).
Albert Dyrlund blev 22 år gammel. (Foto: Anthon Unger).

Albert Dyrlunds kæreste taler ud: Det hjemsøger mig stadig

Maria er stadig forelsket i Albert, selvom han ikke længere er her.

Maria J. Andersen tager i sommeren 2021 på en familietur til en svensk ødegård. Samtidig tager hendes nye kæreste, den populære YouTube-stjerne Albert Dyrlund, til Italien for at hjælpe en kollega med at filme videoer.

Men Albert kommer som bekendt aldrig hjem. 28. juli styrter han i døden, da han glider ned ad en skrænt. Blot 22 år gammel.

LÆS OGSÅ: Julia Sofia og Mark afslører tv-planer

Artiklen fortsætter under videoen.

- Det hjemsøger mig stadig, at jeg ikke gjorde noget anderledes, for jeg havde ikke lyst til at tage af sted. Man tænker jo aldrig, at det er sidste gang, man ser dem, man elsker, og man tænker ikke over ”Ej, nu har han kun snakket et par minutter. Vi må hellere lige snakke lidt mere, fortæller Maria til alt.dk og fortsætter:

- Der er ikke noget godt tidspunkt, at ens kæreste dør på, men vi gik fra at leve i en perfekt verden med det perfekte parforhold og det perfekte job til det stikmodsatte. Vi var nyforelskede og talte om at flytte sammen og at blive gift. Kontrasten var for sindssyg. Jeg tror, det er det bedste ord at bruge. Det er bare sindssygt og surrealistisk.

Det var Marias svigermor, Vibe, der 29. juli overbragte hende den tragiske nyhed. Og her sortner det for Maria.

LÆS OGSÅ: Her er datoen: 'Grænseløst forelsket' er tilbage

Sorgen tager over hende og alle hendes vågne timer bliver brugt med våde øjne. Hun vækker sågar sig selv om natten, fordi hun græder i søvne.

Maria og hendes søster ender med at flytte ind hos Alberts familie - Maria før at være tæt på nogen, der kan forstå den endeløse sorg, hun er ramt af, og søsteren for at aflaste og trøste. Her bor de i to måneder.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 20'-stjerne taler ud om diagnose

- Jeg har faktisk aldrig sagt det til nogen, men jeg følte det, som om jeg var blevet et hjælpeløst barn igen. Jeg blev nærmest handicappet, glemte om jeg havde børstet tænder, og om jeg havde været i bad og spist. Det hele var bare uoverskueligt, og jeg kunne ikke noget selv. Jeg kunne ikke betale regninger, og jeg kunne ikke handle. Jeg sidder egentlig bare og er i min sorg.