Gustav søger hjælp

Reality-fyren er i vildrede, og nu beder han sine følgere om hjælp.

Kærligheden ramte for alvor Gustav, da han sidste år blev hundefar til sin lille Bella, der er en old english bulldog. Men med rollen som hundefar følger også en masse bekymringer, må reality-fyren sande. Derfor beder han nu sine følgere om hjælp.

LÆS OGSÅ: Blachman afslører: Havde det svært med damerne

- Hej venner, jeg har brug for jeres indblik og erfaringer. Har I nogensinde været i samme dilemma med jeres hund? Min elskede Bella gik gennem sin løbetid for nogle måneder siden, og det var virkelig en prøvelse. Hun var så forvirret og ude af sig selv, skriver Gustav og fortsætter:

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-stjerne færdig med uddannelse

- Så nu sidder jeg og overvejer... Ville det være en god idé at sterilisere hende? Hvad synes I? Har I nogle erfaringer eller råd om at sterilisere hunde? Jeg vil virkelig sætte pris på at høre jeres meninger og oplevelser.

Det vrimler ind med gode råd til Gustav, men der er delte meninger om, hvorvidt man bør sterilisere sin hund. Sikkert er det dog, at Gustav ikke er alene med dilemmaet.

LÆS OGSÅ: 'Sommerdahl'-optagelser på pause

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Gustav omkring, hvorvidt han har truffet en beslutning omkring Bella, og om følgerne har hjulpet ham.

LÆS OGSÅ: Saszeline afslører bryllupsplaner

Se hele Gustavs opslag herunder.