Frida B med stor afsløring

'Bachelor'-baben blev single for få måneder siden, og den nye civilstatus har gjort, at hun har kastet sig ud i et nyt projekt.

I oktober sidste år fortalte Frida Bolm, som er kendt TV 2-programmet 'Bachelor', at hun havde fundet kærligheden i fotografen Mathias Philip Rothman, som hun i sin tid mødte på den eksklusive datingapp Raya.

Forholdet var dog ikke en dans på roser, og for få måneder siden blev Frida Blom single.

I dag forsøger realitydeltageren at få det bedste ud af sin nye civilstatus. Hun har derfor lavet en ny podcast-serie, som hedder 'Single igen'.

- Jeg vil gerne udfordres på datingmarkedet, for forhåbenligt at blive klogere på mig selv undervejs, og måske i sidste ende være heldig at finde et potentielt match, forklarer Frida på sin Instagram-profil og fortsætter:

- Det bliver grænseoverskridende, men jeg håber samtidig min beretning om mit dating-adventure kan inspirere nogle andre derude. I får simpelthen lov til at lytte med i meget personlige, men selvfølgelig også underholdende beretninger, mens jeg udforsker de mangfoldige fisk i havet og ikke mindst mig selv.

LÆS OGSÅ: Nu deler Kaspar og Lambang svaret: Han er biologisk far

'Single igen' er en forlængelse - eller en sommerspeciel - af podcasten 'Datingmissionen', som Frida også laver sammen med veninderne Signe og Caroline.

Første episode af 'Single igen' udkommer allerede på torsdag på Podimo.