Pitzner sætter ord på brud: Dét har hun lært

I det nyeste afsnit af 'Diamantfamilien' på TV 2 fortæller Thalia Pitzner mere om bruddet med ekskæresten og en ny side af ham, hun opdagede.

Tilbage i 2022 slukkede kærligheden bragt mellem Thalia Pitzner og ekskæresten, hvor hun dengang forklarede årsagen bag:

LÆS OGSÅ: WOW: Sådan har du aldrig set hende før

- Vi er gået fra hinanden af praktiske årsager i forhold til, at jeg er én type person, og han er en anden. Jeg er til frihed, fest og farver, og han er Excel-ark og et 8-16 job. Vi er bare meget forskellige, og derfor valgte vi ikke en fremtid sammen, fortalte hun dengang.

Men i det nyeste afsnit af 'Diamantfamilien' på TV 2 er der kommet mere brænde på bålet, hvor Thalia fortæller flere detaljer om tiden under bruddet med ekskæresten.

Under bruddet delte parterne stadigvæk herskabslejligheden på Østerbro, da de ikke kunne blive enige om en endegyldig pris.

Dette gav blandt andet anledning til en række konflikter. Også konflikter i "småtings"-afdelingen:

LÆS OGSÅ: Frida B med stor afsløring

- Når man går gennem et break-up, så får man lov til at se nogle andre sider af en person, som man måske ikke lige kendte til, indleder Thalia med at fortælle i afsnittet og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Seksuelt krænket under tv-optagelser: Jeg fik psykologhjælp

- Jeg snakkede med ham på Facetime på et tidspunkt, og så viste jeg ham et af opbevaringsskabene. Så var der en pakke køkkenrulle, hvor der var taget noget af den. Der var måske to ruller tilbage. 'Ej, det er også mig, der har købt den køkkenrulle. Alt, hvad jeg har købt, det skal jeg jo have', fortalte Thalia om samtalen med ekskæresten.

Ekskærestens nærrige side brugte Thalia dog konstruktivt.

I afsnittet fortæller hun blandt andet, at det har lært hende, at man ikke skal købe noget med en kæreste, men derimod at man skal købe det selv.

LÆS OGSÅ: 6 ting, du (måske) ikke vidste om bandet Blæst

Dog synes Thalia, at det stadigvæk kunne have være sjovt at give ekskæresten lidt ekstra at tørre øjnene med:

- Jeg fik næsten lyst til at sende en lastbil med en palle køkkenrulle ud på hans arbejde, hvor han kunne stå med en lang næse, siger hun.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par har købt nyt hus

Den nye sæson af 'Diamantfamilien' sendes om tirsdagen klokken 20:40 på TV 2 eller på TV 2 PLAY nu.