Efter brud: Stor drøm sat på pause

Det er aldrig nemt, når kærligheden slukkes.

Ingen brud er nemme, hverken om man er enige om at gå hver til sit eller bliver såret. I det seneste afsnit af 'Pitzner Sisters' på Discovery+ fortæller Thalia, hvilke konsekvenser hende og kærestens brud har for hende.

- Lige nu bliver bondegårdsdrømmen sat i bero. Jeg skal ikke bo på en eller anden bondegård alene og være lonely sammen med mine dyr, fortæller Thalia og uddyber om bruddet:

- Det er underligt at træffe sådan en beslutning i en voksen alder, fordi man når at skabe sig nogle tanker om, hvad man skal i fremtiden, så det er selvfølgelig ikke lige så nemt, som dengang man var 16.

LÆS OGSÅ: Bro på hospitalet: Sjov leg gik galt

Tilbage i juli fortalte Thalia offentligt om bruddet, men nu sætter Thalia lidt flere ord på, hvorfor forholdet ikke gik.

- Vi er gået fra hinanden af praktiske årsager i forhold til, at jeg er én type person, og han er en anden. Jeg er til frihed, fest og farver, og han er Excel-ark og 8-16 job. Vi er bare meget forskellige, og derfor valgte vi, vi ikke har en fremtid alligevel, fortæller Thalia og deler et godt råd.

- Nogle gange tager livet en drejning, man ikke forventer, og det bedste, man kan gøre, er at se verden, for hvad den er og acceptere den og så følge med, fordi livet går videre, og så må man bare ride med på bølgen.

LÆS OGSÅ: Tog dobbelt dosis medicin: I dag er han symptomfri

Tiden efter bruddet har været meget op og ned for Thalia, men det praktiske fik hun hurtigt på plads.

- Jeg tænker at beholde lejligheden og købe ham ud. Så vil jeg bo der, indtil jeg finder på noget nyt, fortæller Thalia.

Se hele afsnittet af 'Pitzner Sisters' på Discovery+.

LÆS OGSÅ: Efter skattesmæk: Louise deler gevinst med Zilas