WHAT: Scorer vildt job

Diamantdronningen henter direktør i egne rækker.

I sidste uge kunne 'Den store bagedyst'-kendissen Frederik Haun afsløre, at han - efter få måneder i jobbet - fratræder stillingen som CEO i Katerina Pitzners virksomhed Diamant Børsen 1. december 2023.

I samme ombæring kunne diamantdronningen da også berette om, at virksomheden efter bagestjernens exit vil blive sat i bero.

LÆS OGSÅ: 'De dyre piger'-Sabrina i chok: Raser over produktionsselskabet

- Diamant Børsen går herefter i dvale og ophører sine aktiviteter på ubestemt tid. I den forbindelse skal varelageret nedbringes, skrev Katherina Pitzner på Instagram.

Nu ser det dog imidlertidig ud til, at der er fundet en løsning for Diamant Børsen.

I Det Centrale Virksomhedsregister fremgår det nemlig, at en helt særligt person er valgt til at varetage rollen som direktør. Nemlig Katherina Pitzners datter, Ophelia Åman Pitzner.

I samme register lyder det altså, at Frederik Haun fratrådte 24. august 2023, og at diamantdronningens yngste datter herfra overtog.

HER&NU/Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra Katherina Pitzner, som overfor Ekstra Bladet sætter ord på beslutningen:

LÆS OGSÅ: Uhh! Morten Kjeldgaard afslører nyt projekt

- Med den midlertidige beslutning om at sætte Diamant Børsen i dvale på ubestemt tid, er det et oplagt tidspunkt for Ophelia at tilegne sig endnu mere erhvervserfaring, siger hun til mediet og tilføjer:

- Udsalget af varelageret fortsætter indtil 1/12 2023. Diamant Børsen har herefter flere mulige veje at gå, men det er der endnu ikke truffet beslutning om.

Siden april har Ophelia, akkompagneret af sin lillebror Hector, siddet i bestyrelsen for Diamant Børsen.