Uhh! Morten Kjeldgaard afslører nyt projekt

'Vild med dans'-stjernen har haft noget i støbeskeen hele året, og nu afslører han endelig, hvad det er.

2023 står på flere livsændrende begivenheder for den professionelle danser Morten Kjeldgaard.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde i babyjubel: Udvider familien

Udover at være blevet gift med sin store kærlighed Frederik Haun tilbage i maj, så løfter nygifte Morten nu sløret for, at han samtidig med bryllupsforberedelserne også har haft gang i et andet og mere hemmeligt projekt.

Det skriver han i dag på sin Instagram.

- Endelig kan jeg afsløre, hvad jeg har arbejdet på hele året. MIN FØRSTE BOG!, indleder nordjyden sit opslag med et billede af ham, der kysser sin nye bog 'Dans dig glad og spis dig sund'.

Ligesom Morten både svinger hofterne på 'Vild med dans'-scenen og arbejder som online coach, så kommer bogen også omkring lidt af hvert og indeholder alt fra opskrifter til dansevideoer

- Jeg er meget stolt over at kunne udvide mit sundhedsunivers med denne bog og GLÆDER mig til at høre, hvad I synes, skriver han videre i opslaget og tilføjer, at der er begrænset antal og at bogen udkommer til september.

LÆS OGSÅ: Rikke Møller Pedersen er gravid

I kommentarfeltet er det væltet ind med lykønskninger fra blandt andre Frederik Haun, Mille Funk, Tilde Munkholm og Damian Czarnecki. Også Mette Sommer, der får sin debut i årets 'Vild med dans', udtrykker sin begejstring for Mortens nye bog.

Selvom der sker en masse nyt i 2023 for den 38-årige professionelle danser, så vender han også tilbage til nogle velkendte rammer. Han skal nemlig endnu en gang føre en nydanser over 'Vild med dans'-gulvet til efteråret, og med en enkelt sejr, tre andenpladser, en tredjeplads og to fjerdepladser i det populære danseprogram siden sin debut i 2006 må han siges at kende et dansetrin eller to.

LÆS OGSÅ: Derfor skjuler Natascha Linea tvillingerne

Du kan selv læse opslaget herunder: