Mette Sommer reagerer på 'Vild med dans'-debut

Mette Sommer forbliver kryptisk om hendes deltagelse i 'Vild med dans'.

I weekenden debuterede Mette Sommer sin kæreste, Kristian Lindegaard, på parrets første røde løber sammen som par ved premieren på 'Når befrielsen kommer'.

LÆS OGSÅ: Irina taler ud om fødslen

Med et hav af fotografer og journalister blev det lidt svært for dette års bachelorette at komme uden om den varme kartoffel, nemlig at Mette skal være nydanser i den 20. sæson af 'Vild med dans', som HER&NU har kunnet afsløre, men som Mette og TV 2 endnu ikke kan bekræfte.

Dog gjorde hun sit bedste forsøg på ikke at svare definitivt på, hvorvidt hun skal en tur i danseskoene.

- Det må du snakke med TV 2 om, svarede Mette med et glimt i øjet og uddybede, at det selvfølgelig ville være en ære hvis og såfremt, at hun skulle blive plukket til castet.

- Er det ikke jeres største drøm? Det har altid været min aller største drøm. Hvis jeg skal være med, så er det virkelig en drøm, der går i opfyldelse. Jeg har fulgt med i alle år. Jeg har set alle afsnit sammen med min farmor og min familie. Det ville være en kæmpe ære, hvis jeg skulle være med, siger Mette.

Mette smuttede videre ind til filmen med en kort bemærkning og et smil på læben.

- Krydser fingre!

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-parrets store beslutning: Nu er det slut

HER&NU afslørede i sidste uge, at Mette Sommer bliver nydanser i selskab med blandt andre Andreas Bo, Dulfi Al-Jabouri og Barbare Moleko.