Derfor skjuler Natascha Linea tvillingerne

Nu forklarer hun sit valg.

Det har været et turbulent år for 'De unge mødre'-deltager Natascha Linea Kaup Jensen, og hendes børn må siges at fylde en del i hendes liv. Hendes to sønner er for tiden anbragt i plejefamilier, da hun har tabt en del af sagen i ankestyrelsen, og for to måneder siden blev hun mor til sit fjerde og femte barn, da tvillingerne Nadja og Elias kom til verden.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde i babyjubel: Udvider familien

På sin Instagram delte hun flittigt ud om sin kamp for at få sine drenge tilbage, der blev fjernet fra hende i april, men det førte til en del debat på de sociale medier, og derfor lukkede hun i maj ned for sin Instagram.

Den unge mor skiftede dog for nyligt mening og er igen klar på at dele ud af sit liv, men der er stadig en del af hendes verden, som hun både før og efter nedlukningen af sin Instagram har holdt skjult.

Nemlig hendes tvillingers ansigter.

Det har ifølge Natascha Linea ledt til en del spørgsmål om, hvorfor følgerne ikke får lov at se tvillingerne ordentligt, og hvorvidt det nogensinde kommer til at ske. Derfor er Natascha Linea igen tyet til sin Instagram for at give et svar.

- Jeg ved ikke, hvornår jeg får lyst til at vise dem helt frem. Og ved heller ikke, om jeg overhovedet får lyst til at dele dem offentligt på min Instagram. Måske jeg får taget det sødeste billede i morgen, som jeg får lyst til at dele med jer, og måske der går et år. Helt ærligt så ved jeg det ikke, skriver hun i et opslag og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Natascha Linea slår fast: Drengene kommer hjem

- Jeg ved bare, at jeg lige nu bestemt ikke har noget behov for at dele deres ansigter med jer. Især på baggrund af alle de haters, som sidder rundt omkring på SoMe og som kun sidder klar til at nedgøre mine børns udseende, tøj osv., som de har gjort med de andre børn. Derfor vil jeg gerne beskytte mine tvillinger mod alt det hate.

Natascha Linea er også mor til datteren Lia, som bor hos Lias far, og derfor er det kun tvillingerne, der bor sammen med Natascha Linea i Tyskland, som hun i foråret flygtede til i håbet om, at kommunen ikke kunne tage hendes børn der.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører stor nyhed