Natascha Linea har tabt: Drengene forbliver anbragt

Natascha Linea har tabt tredje sag i Ankestyrelsen, og drengene er derfor forsat anbragt i Danmark.

Natascha Linea Kaup Jensen kunne i starten af juni lettet fortælle, at hun havde fået medhold i to ud af tre forhold i en sag mod Lolland Kommune.

LÆS OGSÅ: Thomas Skov springer fra 'Vild med dans'

Nu er der faldet en afgørelse på det tredje forhold, som Natascha Linea har tabt, det oplyser SE&HØR, der har set dokumentation for afgørelsen.

Det betyder, at Natascha Lineas to drenge Novah og Miso fortsat er anbragt i hvert sit hjem i Danmark, mens den tidligere 'De unge mødre'-deltager bor med sine nyfødte tvillinger i Tyskland, som hun flygtede til i håb om at kommunen ikke kunne tage hendes børn der.

Ifølge Natascha Linea er Lolland Kommune ikke samarbejdsvillig, da de ikke vil lave en handleplan til en eventuel hjemgivelse af drengene.

- Jeg er velkommen tilbage i Danmark. De prøver at lokke mig til landet, så de også kan fjerne tvillingerne, fortæller Natascha Linea til SE&HØR.

Natascha Linea har dog ikke i sinde at flytte, da de tyske myndigheder ikke har samme fokus på hendes rolle som mor, som de danske har.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik' er tilbage: Se alle deltagerne her

Lia bor hos sin far

Mens Natascha Lineas to ældste drenge er anbragt, så bor den ældste datter, Lia, hos sin far, der også medvirkede i 'De unge mødre'.

Her har Lia det godt og trives.

LÆS OGSÅ: Kommer der mere 'Balladen om kolonihaven'?