Balladen om kolonihaven
Balladen om kolonihaven

Kommer der mere 'Balladen om kolonihaven'?

Beslutningen burde ligge lige til højrebenet.

Der var spænding til det sidste, da fjerde og sidste afsnit af 'Balladen om kolonihaven' rullede over skærmen. Finn trak sig som formand efter en turbulent sommer, hvor kløften mellem den ældre og den yngre generation syntes større end nogensinde før.

LÆS OGSÅ: 'Love-Island'-Ida dater ekskæresten: Vi har aldrig sluppet kontakten

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Janni fortæller om Karstens demens.

Alligevel kunne HER&NU fortælle forleden, at Finn stadig er formand den dag i dag. Så der må være sket en del i det nye år i haveforeningen. Spørgsmålet er dog, om det er noget, seerne får indblik i.

LÆS OGSÅ: Panik inden 'Vild med dans': Jagter Cecilie

- Vi kan godt mærke, at der er rigtig mange, der gerne vil have en sæson to. Og vi sidder da også lige nu og taler om det. Skal vi det? Kan vi det? Er der mere i historien? Så svaret er lige nu, at vi er helt uafklarede på, hvad der sker med det, lyder det fra Gitte Sønderby, der er journalist og tilrettelægger hos det det aarhusianske produktionsselskab Kompagniet og står bag programmet, i et interview med TV 2.

Udover dramaet omkring formandsskabet ser det også ud til, at der er en del udskiftning på vej i haverne og blandt de kendte ansigter. Inger har på grund af sygdom besluttet sig for at sælge sin have, og det samme har den spirituelle Anamariia - hendes salg er dog på grund af anderledes lykkelige omstændigheder.

Summasumarum er, at spændingen er i top, og der er nok mange seere, der krydser fingre for, at man fortsat kommer til at kunne følge livet i Danmarks mest berømte kolonihave.