Inger sælger kolonihaven: Ramt af sygdom

Det er ikke med sin gode vilje, at Inger sælger kolonihaven.

Bølgerne går højt i 'Balladen om kolonihaven' på TV 2, ikke mindst efter formanden gennem mere end 30 år, Inger Kløjgaard, blev kuppet af yngre kræfter på sidste års generalforsamling.

LÆS OGSÅ: Lene Beier slår fast: Store udfordringer med ny sæson 'Sommerdrømme'

Artiklen fortsætter under videoen...

Sammen med sin nu afdøde mand var Inger i 1969 blandt de første, der flyttede ind i haveforeningen Jørgen Bertelsens Minde i Aalborg, men nu siger hun farvel.

LÆS OGSÅ: TV 2 afslører: Derfor dater Linea kun fire mænd

Den 84-årige tidligere kommunale rengøringsassistent bekræfter overfor HER&NU, at hun har sat sin have til salg, men understreger dog, at det ikke skyldes generationsstriden.

Landets mest berømte kolonihave er nu til salg
Landets mest berømte kolonihave er nu til salg

– Det er ikke på grund af det dér. Det er simpelthen fordi, jeg ikke kan holde til at passe den mere. Jeg har knogleskørhed i min ryg, så jeg kan ikke holde min have. Og jeg vil ikke have, at den forfalder, siger Inger Kløjgaard, der ser frem til at overdrage den til nogle andre, der kan få lige så meget glæde af den, som hun har haft.

LÆS OGSÅ: KÆMPE GALLERI: Stjerne efter stjerne overrasker på catwalk

– Vi har haft kolonihaven i 54 år, og det har været familiens samlingssted. Jeg vil da gerne have, at de nye gør noget ved den. En familie med børn, måske. Der må gerne komme noget liv i den, og den må gerne stå flot, men det skal da også være sådan, så børnene kan være der, siger hun.

Lejen for kolonihaven er 1.500 kr. halvårligt, mens salgsprisen er efter aftale.

'Balladen om kolonihaven' kan ses på tirsdag aften på TV 2 eller på TV 2 Play. Det er i øjeblikket Danmarks mest sete tv-program.

LÆS OGSÅ: Få overblikket: Nu starter retssagen mod Robert Hansen