Panik inden 'Vild med dans': Jagter Cecilie

TV 2 jagter især denne kendis.

TV 2 glæder sig til at kunne præsentere et fantastisk hold af nydansere til årets udgave af 'Vild med dans', men endnu mangler de underskriften fra et bestemt navn.

LÆS OGSÅ: Ny 'Robinson'-deltager: Her har du set ham før

Ifølge HER&NU's oplysninger drejer det sig om modellen Cecilie Haugaard, 32, som tv-stationen i flere år har jagtet intenst for at få til at deltage. Cecilie, der i april fødte sit og gemalen Christophers andet barn, er ifølge kilder meget interesseret, men om det lykkes at forhandle kontrakten på plads, inden danserne skal i gang med at træne, er endnu uvist.

Hvis det lykkes, skal Cecilie blandt andre konkurrere mod det tidligere folketingsmedlem Özlem Cekic, 47, skuespilleren Sebastian Bull Sarning, 27, komikeren Andreas Bo, 54, skuespilleren Dulfi Al-Jabouri, 32, sangeren Barbara Moleko, 37, og ”Bacheloretten” Mette Sommer, 34. Også atleten Sara Slott, 36, er nævnt af flere som deltager.

Til gengæld får ingen af de kvindelige nydansere fornøjelsen af at have Michael Olesen som partner.

Den 40-årige danser, der har været med 15 gange og i 2017 vandt med Sofie Lassen-Kahlke, er blevet fravalgt.

- Jeg modtog desværre et af de største ØV telefonopkald i dag, jeg nogensinde har fået, da jeg fik at vide, at der ikke var plads til mig i år på VMD-holdet, fortalte han ærligt i fredags.

Cecilie Haugaards manager er ikke vendt tilbage på HER&NU's henvendelser, mens TV 2 ikke udtaler sig om deltagere, før de selv melder navnene ud.