CHOK: Realitypar går hver til sit

Efter et år som kærester har Julius og Bianca kastet håndklædet i ringen.

Det virkede som et match made ind, hvis ikke heaven så måske et træningscenter, da Julius og Bianca blev genforenet i 'Ex on the Beach' sidste år. Den tidligere flirt blev genoplivet, og de blev kærester allerede i programmet.

LÆS OGSÅ: Janni Ree i byen uden Karsten: Det er hårdt

Siden har det kørt på skinner for det forelskede par, og senest i maj måned kunne man se dem snakke om børn i programmet 'Exfter ex'. Men nu er det slut.

LÆS OGSÅ: Mette Sommer reagerer på 'Vild med dans'-debut

- Julius og jeg er desværre ikke sammen længere, vi er enige om og har besluttet at gå hver til sit.🥲Det gør ondt og er virkelig trist, men lige nu er vores liv bare ved et punkt hvor vi vil og skal forskellige ting, og det er det bedste for os begge. Vi er stadig venner og ønsker hinanden det bedste, skriver Bianca på Instagram, og Julius har et lignende opslag:

- Bianca og jeg er desværre ikke sammen længere. Vi er blevet enige om, at det er det bedste for os begge lige nu. Vi er stadig rigtig gode venner og snakker sammen, selvom det til tider kan være svært. Jeg er taknemmelig for alle de gode oplevelser, som vi har haft sammen, og alt det vi har lært af hinanden. Jeg ønsker Bianca alt det bedste i fremtiden og god vind fremover, skriver Julius.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Andreas Odbjerg er blevet gift

Derudover har de begge kvitteret med rosende ord til hinandens opslag.

- Ønsker også dig god vind fremover, seje, skriver Bianca til Julius, mens Julius kvitterer med følgende kommentar på Biancas opslag:

LÆS OGSÅ: 'Alene sammen'-par jubler: Venter første barn

- Den sejeste og stærkeste kvinde jeg kender.

Realityportalen / HER&NU har forsøgt at få en kommentar fra det nu tidligere kærestepar, men ingen af dem har ønsket at stille op til interviews.