WHAT: Tobias Dybvad tilbage på tv?

Tv-personligheden Lasse Rimmer røber både nye detaljer om 'Stormester'-spin-off, men også en ny deltager til den kommende sæson til foråret.

En sprudlende ny spin-off-serie af det populære underholdningsprogram 'Stormester' ruller formodentlig snart over skærmen på TV 2.

Det fortæller Lasse Rimmer flere detaljer om som gæst hos Christel Ekelund og Kenny Jensen i 'Den Dejligste Morgen' på Classic FM:

LÆS OGSÅ: Linea forklarer: Derfor faldt valget på Mads

- Vi har en (sæson red.) liggende på hylderne, som kommer – håber jeg – senere i år henunder jul måske. Fire programmer med fire af dem, der har klaret sig dårligst. Og Thomas Warberg, der blev nr. 2 i sin sæson. Altså folk, som ikke har vundet. Men de fire andre klarede sig rigtig dårligt, da de var med, fortæller han blandt andet og fortsætter:

- De fem vindere fra de første sæsoner tørner sammen i fire andre programmer. Så der er en sæson på vej med de bedste og de dårligste deltagere indtil nu. - Og så går Mark Le Fêvre (Lasses medvært red.) og et nyt hold af deltagere og optager opgaver lige nu. Jeg optrådte med Mark i går på en lille klub. Han knokler rundt derude i jakkesættet.

LÆS OGSÅ: ‘Minkavlerne’ er klar med sæson 4: Her er datoen

Afslører også ny deltager

For det stopper nemlig ikke kun med en spin-off-serie af 'Stormester', som seerne kan forvente.

Videre i interviewet giver Lasse Rimmer flere hints om, hvem der kommer til at indtage rampelyset når den nyeste sæson af 'Stormester' vises til foråret, hvor i alt fem kendte danskere udfører en række forskellige opgaver, hvor deres indsats bedømmes af programmets værtsduo, 'Stormesteren' Lasse Rimmer og hans kompagnon Mark Le Fêvre:

- Jeg kan ikke afsløre så meget om, hvem de fem er. Men det program, som vi nu laver studiedelen af, om et halvt års tid, som forhåbentlig kommer i løbet af foråret, det er et fedt hold! Nu siger jeg det, selvom jeg nok får hugget hovedet af for det her, men én af deltagerne, han har været berømt for at lave et klipprogram med reality klip på TV 2 Zulu. Og så siger jeg ikke mere. Så må I selv regne resten ud.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik' er tilbage: Se alle deltagerne her

Og tager man Lasse Rimmers ord for gode varer, ville det bedste bud netop være komikeren Tobias Dybvad, der er mest kendt for det succesfulde comedy-program 'Dybvaaaaad!', hvor han bruger forskellige klips med alt fra tydeligt opstillede scener til klipning af diverse udsagn for at lave satire og underholdning.