CHOK: Stig Tøfting erkender tumult med koncertgænger

Stig Tøfting bekræfter at have skubbet en mandlig koncertgænger, og at han var involveret i tumult fredag under en koncert.

Tidligere i dag bragte Vejle Amts Folkeblad nyheden om, at den nuværende fodboldkommentator Stig Tøfting angiveligt skulle have tildelt en mandlig koncertgænger adskillige slag i ansigtet efter en Thomas Helmig-koncert i 'Rock i Byparken' i Vejle.

LÆS OGSÅ: 'Love-Island'-Ida dater ekskæresten: Vi har aldrig sluppet kontakten

Stig Tøfting og den mandlige koncertgænger havde tilsynladende haft et skænderi tidligere på aftenen, men hvor optrinnet mellem begge parter senere eskalerede i et sammenstød.

Episoden blev bekræftet af direktøren ved Vejle Musikteater, Mette Kier, der dog ikke selv overværede episoden, men derimod spillestedets sikkerhedsfirma, der kunne bekræfte, at der var tumult.

LÆS OGSÅ: ‘Minkavlerne’ er klar med sæson 4: Her er datoen

Men nu har Stig Tøfting givet et skriftlig svar til bold.dk, hvor han sætter ord på hele situationen:

- Jeg har talt med fyren, som jeg desværre røg i tumult med forleden i Vejle. Jeg har ikke slået ham, men erkender, at jeg skubbede til ham i en tumult-episode. Han har ikke noget ønske om, at der skal laves en sag ud af det, det har jeg heller ikke, fortalte Stig Tøfting i et skriftligt svar til bold.dk.

LÆS OGSÅ: Fie viser ægtemanden frem: Se ham her