Linea forklarer: Derfor faldt valget på Mads

I dagens afsnit af 'Landmand søger kærlighed' blev det et farvel til Mads, nu uddyber Linea begrundelsen.

Linea Pedersen var sidste år bejler i TV 2-programmet, men i år er hun selv hovedperson, og noget af det, der er sværest ved den rolle, er ifølge Linea at sige farvel til mændene.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Andreas Odbjerg er blevet gift

- At skulle overlevere nyheden om, at en skulle hjem, det var ikke så behageligt. Jeg prøvede at forberede mig rigtig meget og tænke igennem, hvad jeg gerne ville sige, for jeg skulle jo begrunde det, fortæller Linea til HER&NU og tilføjer:

- Det var svært at finde noget negativt at sige, for så godt kendte jeg jo ikke de her mænd. Det var vigtigt for mig at få det sagt på den rigtige måde.

I dagens afsnit er hun på gruppedate med fire mænd, og her blev det Mads, der trak det korteste strå og ikke kom med hjem til gården.

- Han var måske ikke den, der bød allermest ind i forhold til løsning af opgaverne på gruppedaten, men så havde han til gengæld en masse humor. Og så boede han jo i Nordjylland. Han var den, der boede længst væk, så det talte selvfølgelig i en negativ retning, forklarer Linea.

Meget berørt

Mads blev meget berørt over at skulle hjem, hvilket man ser på tv, og hvilket Linea godt kunne fornemme.

- Vi havde haft en vildt god dag, så man havde ikke lyst til, at én skulle forlade den gruppe. Så vi blev alle berørt af det, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-parrets store beslutning: Nu er det slut