Nu skal de fjernes

Natascha Linea har taget en stor beslutning, men det betyder ikke, det er slut.

Det er efterhånden mange år siden, Natascha Linea Kaup Jensen, som er kendt fra 'De unge mødre' fik sin første tatovering i en alder af blot 16 år, og siden er det blevet til en del.

LÆS OGSÅ: Amalie taler ud om graviditet

Taleboblen minder Natascha Linea om Sidney Lee.
Taleboblen minder Natascha Linea om Sidney Lee.

I alt har hun nu 10 tatoveringer, hvis man tæller tatoveringerne på hendes arm som én, men nu har hun taget en stor beslutning. I næste uge skal Natascha Linea nemlig starte i laserbehandling for at få fjernet tatoveringer.

LÆS OGSÅ: Surrugue om ring på fingeren: Ingen sure miner

- Det er alle på min arm, som skal fjernes, de er virkelig lavet dårligt og er enormt skæve og grimme. Der er dog én, som gør ondt at få fjernet, da den betyder mere for mig end de andre, og jeg overvejer virkelig meget at lade den blive, selvom den er utrolig grim og skæv, fortæller Natascha Linea og fortsætter:

- Det er et billede af en taleboble. MetroXpress lavede engang en artikel med mig og Sidney, hvor den boble stod ud foran Sidneys hoved. Så for mig minder den mig om Sidney Lee, især fordi han ikke er her mere, er den virkelig svær for mig at få fjernet. Han var og bliver en kæmpe legende indenfor dansk reality, og jeg er så taknemmelig for, at jeg fik muligheden for at lære ham en lille smule at kende "bag om kameraet".

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester - vi boller bare

Vil gerne have flere tatoveringer

Natascha Linea regner med at skulle have cirka tre behandlinger, før hendes tatoveringer er så svage i farven, at hun kan få dem dækket af andre tatoveringer. Hun er nemlig slet ikke færdig med tatoveringer.

LÆS OGSÅ: Irina og Morten i vildt sexuheld: Fik ubuden gæst

- Jeg har en del tatoveringer, jeg gerne vil have endnu. Jeg vil gerne have en blomster tribal på min arm, mine børns navne, et kors med vinger, et citat, det tyske flag, og hvis jeg får fjernet min taleboble, skal jeg have en anden, som minder mig om Sidney Lee, fastslår den unge mor.

I foråret flyttede Natascha Linea til Tyskland, fordi hun frygtede, at kommunen ville tvangsfjerne hendes to drenge. Efterfølgende besluttede Lolland Kommune at fjerne drengene, selvom den unge mor var flyttet, og derfor kører hun nu en ankesag og håber at få drengene hjem igen.

LÆS OGSÅ: Sussi afslører ny yngre kæreste

Imellemtiden er hun blevet mor til tvillingerne Nadja og Elias, som hun bor sammen med i Tyskland. Hun har tidligere fortalt, at selvom hun vil fortsætte sin uddannelse i Danmark efter sin barsel, har hun ingen planer om at vende tilbage til Danmark for at bo. Hendes fremtid er i Tyskland.