Natascha Linea: Derfor har børnene ikke mødt tvillingerne

Lia, Novah og Miso har endnu ikke mødt sine små søskende, selvom de er godt to måneder gamle.

Den 26. juni kom Natascha Linea Kaup Jensens fjerde og femte barn, tvillingerne Nadia og Elias, til verden ved planlagt kejsersnit. Men selvom den unge mor i en spørgerunde på Instagram slår fast, at hun er faldet godt til i Tyskland, så mangler hun stadig sine ældste børn.

LÆS OGSÅ: Bachelor-Casper scorer vildt værtsjob

Datteren Lia på 10 bor hos sin far, Bent, på Fyn, mens hendes to drenge, Novah på 7 og Miso på 4 blev fjernet i foråret og er i plejefamilie i Danmark. Natascha Linea tabte i sidste uge den sidste del af sagen i ankestyrelsen, og hendes drenge skal forblive i pleje.

LÆS OGSÅ: Kendispar bekræfter: Er gået fra hinanden

Derfor har de heller ikke mødt deres nye lillesøster og lillebror.

- Lia skal se dem om nogle dage, når hun kommer på samvær. Drengene har ikke set dem, da det ville kræve, at tvillingerne kom til Danmark, fortæller Natascha Linea på sin story.

I spørgerunden fortæller Natascha Linea også, at tvillingerne ikke har mødt deres far endnu. Natascha Linea og eksmanden Mathias blev skilt i februar kun kort tid efter, han kom ud fra fængslet.

LÆS OGSÅ: WHAT: Tidligere deltager fik Jeanette til at melde sig til 'Gift ved første blik'

Natascha Linea har planer om at fortsætte sin uddannelse som social- og sundhedshjælper i Aabenraa, når hendes barsel er slut. Efterfølgende vil hun læse til assistent. Hun har ingen planer om at vende tilbage til Danmark, understreger hun i sin spørgerunde.