Jeanette Lagoni fra 'Gift ved første blik'
Jeanette Lagoni fra 'Gift ved første blik'

WHAT: Tidligere deltager fik Jeanette til at melde sig til 'Gift ved første blik'

Det var et uventet møde, der såede kimen til, at Jeanette endte med at tilmelde sig programmet.

Det var et uventet møde med en gammel kending fra sidste sæson af 'Gift ved første blik', der satte nogle tanker i gang hos 30-årige Jeannette, der er med i den nyeste sæson af det populære DR-program.

LÆS OGSÅ: Valgte Signe fra i 'Landmand søger kærlighed': Nu ses de igen

Til nytår mødte Jeanette nemlig Steen, der i sidste sæson blev gift med Mette. Og selvom Steen ikke endte med at finde kærligheden i programmet, så har han alligevel solgt sin oplevelse med programmet godt.

For da HER&NU/Realityportalen spørger ind til, hvorfor Jeanette har tilmeldt sig programmet, så lægger hun ikke skjul på, at mødet med Steen har haft en betydning.

- Det kommer sig faktisk lidt af, at jeg mødte Steen inde på Wallmans (Cirkusbygningen red.) nytårsaften, hvor jeg fik en rigtig god snak med ham. Han sagde, at det ikke kun er selve deltagelsen i programmet, der er superfedt, men der er også en masse selvudvikling bag. Man får en masse værktøjer til at blive stærk i et parforhold, og hvordan man kommunikerer, og det synes jeg hundrede procent, at han har ret i, siger Jeanette.

Jeanette og Steen kendte ikke hinanden på forhånd, og Jeanette fortæller, at det var et tilfælde, at de endte med at falde i snak.

- Vi fangede hinanden på trapperne, og vi havde fået lidt at drikke begge to, så vi stod bare og hyggesnakkede, og han fortalte om alt det her, men der har ingen kontakt været siden. Det kunne godt være, jeg skulle smide ham en besked, hvor jeg skriver: 'du solgte den godt, Steen', siger Jeanette med et grin.

Artiklen fortsætter efter videoen:

Det sidste skub

På trods af at Jeanette fik en god snak med Steen, så var hun dog stadig ikke helt overbevist om, at hun ville tilmelde sig. Flere af Jeanettes veninde opfordrede hende dog til at søge, da DR søgte deltagere til den nye sæson.

LÆS OGSÅ: Ikke set på tv: Derfor skulle Charlotte hjem

- Mine veninder synes helt klart, at jeg skulle deltage, og jeg sagde, 'det ved jeg ikke helt, om jeg skal. Jeg har min butik, og jeg står midt i en renovering, jeg har andet at se til'. Så det var lidt et tilfælde, at det lige gik den vej, og da jeg kom længere i processen, tænkte jeg, ’jeg har intet at tabe, og hvad nu hvis de er gode til at matche mig op med en, som jeg ikke selv kan finde’, siger Jeanette.

'Gift ved første blik' kan ses på DRTV og sendes på DR1 kl. 20.00 hver torsdag.