Umut om bryllupsplaner: Mindre kan ikke gøre det

Nu sætter stjernekokken ord på, hvad menuen formentlig står på til det forestående bryllup.

I slutningen af juli afslørede kok og tv-personlighed Umut Sakarya, at han har friet til sin kæreste Johanne, hvor han ovenikøbet delte videoen af det rørende frieri.

LÆS OGSÅ: Janni Ree i byen uden Karsten: Det er hårdt

Da HER&NU/Realityportalen møder Umut til premieren på 'GRAN TURISMO' faldt snakken derfor naturligvis på planerne til det forestående bryllup - ikke mindst menuen:

- Jeg har jo igennem tiden skabt et stort gastronomisk netværk. Min store kærlighed skal også vises med maden, så jeg regner med at samle 10 michelinstjerner til mit bryllup som minimum - mindre kan ikke gøre det, siger han.

Ifølge tv-kokken bliver det ikke noget problem for parret at blive enige om, hvad der skal på tallerkenerne til brylluppet:

- Vi har en meget ens smag i mad, og hvordan vi tænker om mad, så det bliver nok rigtig mange skaldyr, rigtig mange grøntsager og lidt kød, siger han.

LÆS OGSÅ: Mette Sommer reagerer på 'Vild med dans'-debut

Hvornår kirkeklokkeren skal ringe er dog ikke fastlagt endnu, da parret ifølge Umut ikke har så travlt med det.

Drømmer om mange børn

Selvom Umut og Johanne ikke har planer om børn på nuværende tidspunkt, så ligger kokken ikke skjul på, at han gerne vil have mange børn.

- Når vi først tager hul på det, så skal I bare se. Så bliver det vildt og voldsomt. Når jeg kommer her om 10 år, så regner jeg med, at jeg skal have en hel række inde i biografsalen for mig selv, afslutter han.

LÆS OGSÅ: Jeanette Ottesen viser hemmelig kæreste frem