Gustav om nyt samarbejde: Derfor valgte jeg Umut

Gustav Salinas er både fan af Umuts person og hans kulinariske evner.

Realitystjerne og personlig træner Gustav Salinas har flere gange vist, at han er ferm i et køkken, når han deler ud af sunde madopskrifter på sine sociale medier.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-stjerne scorer prestigefyldt job

Det nyeste skud på stammen er hans sundhedsapp 'Salinas Sundhed', hvor han har slået pjalterne sammen med kendiskokken Umut Sakarya, der skal opfinde sunde opskrifter til appen.

Det er ikke tilfældigt, at det lige er Umut Sakarya, der skal kreere de sunde retter. Det fortalte Gustav Salinas, da HER&NU mødte ham til premiere på filmen 'CREED III'.

- Jeg har prøvet at tænke sundhed på en helt anden måde, og så havde jeg brug for en dygtig kok, og hvem er ikke bedre end Umut. Så sagde han ja, og folk elsker ham, og han er pisse dygtig til at lave mad. Jeg har altid været fan af ham, der er bare noget over ham, sagde Gustav.

LÆS OGSÅ: Jeanette Ottesen efter skilsmisse: Han var mig utro

Gustav er ikke den eneste, der har varme tanker om Umuts retter. Gustav fortalte, at hans elskede mormor, som han mistede i 2022, også var vild med hans mad.

- Jeg kan huske, at dengang min mormor blev 90 år, så drømte hun om at få helt klassisk dansk mad, og så tog vi på Umuts gamle kro, og hun var bare helt vild med det, så han kan bare noget, forklarede Gustav.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang betaler datteren løn

Mangeårigt venskab

Gustav Salinas er ikke den eneste, der glæder sig over det nye samarbejde. Umut Sakarya var også til forpremiere på 'CREED III', hvor han fortalte om sin relation til Gustav.

LÆS OGSÅ: Julia Sofia og Mark afslører: Flytter sammen

- Jeg kan virkelig godt lide ham. Jeg synes, han er virkelig fed at snakke med. Vi har haft et mangeårigt venskab, og så kom vi til at snakke sammen om mad, og jeg begyndte at lave lidt grønnere mad, og det er også det, han gør. Jeg er stadig ikke overbevist om træningsdelen, men han presser ikke på. Det er meget hyggeligt, sagde Umut, der var til premieren med sin kæreste Johanne.

Umut Sakarya har tidligere fortalt om hans livsstilændring, hvor han blandt andet er stoppet med at drikke alkohol. Til premieren fortalte han også, at han på nuværende tidspunkt har tabt omkring 30 kilo, og at han er stoppet med at spise sukker.

LÆS OGSÅ: Dansktopstjernens sidste fest: Sussi sang for Leo