Umut Sakarya om sin svære barndom: Jeg var i helvede

I Casper Christensens podcast åbner Umut Sakarya op om en hård barndom.

Umut Sakarya har masser af succes. Han har 322.000 følgere på Instagram, han har vundet 'MasterChef', og han skal giftes med sin store kærlighed, Johanne Havshøj. Men det har ikke altid været lige nemt for den 33-årige kok med tyrkisk oprindelse.

LÆS OGSÅ: Mette Sommer i babylykke

I Casper Christensens samtalepodcast ’Casper 3080 Tikøb’ fortæller Umut ærligt om en sorgfuld periode i sit liv – nemlig da han voksede op i Tyrkiet de første år af sit liv.

- Da jeg er omkring fem-seks år gammel er vi hos min fars fætter i Tyrkiet. Da vi så skulle hjem, er der et eller andet galt, for min mor kan ikke få fat i min far. Da vi kommer hjem, kan jeg mærke, at der er en underlig stemning. Men som barn forstår man det ikke, fortæller Umut til Casper og fortsætter:

- Den aften sover jeg inde hos min mor og far. På et tidspunkt om natten kan jeg så se, at min mor løfter dynen og skriger ”hvem har været her?!”, fordi der ligesom havde været en anden kvinde i sengen. I dag kan jeg næsten lugte den her fremmede kvindeparfume i mine forældres soveværelse. Min mor forlader så hjemmet midt om natten.

Den nat skulle blive starten på en hård tid, hvor Umuts forældre flyttede fra hinanden, og Umut stiftede for første gang bekendtskab med ensomheden.

- Da vi flytter til det nye sted, tænkte jeg på, om det overhovedet var værd at være i live. For mig var det et stort brud. Jeg følte, at jeg var i helvede. Jeg græd om natten. Nogle gange græd jeg højt for at håbe på, at der kom nogen ind til mig. Men det gjorde der ikke, fortæller en grådkvalt Umut.

Umut fortæller, at han i dag har været i terapi og har lagt sit liv om efter et liv med alt for mange byture, alkohol og mental flugt.

LÆS OGSÅ: TV 2 afslører: Her er alle de nye deltagere i 'Forræder'