'Paradise'-babe ramt af blodprop

Dagen i går tog en uventet drejning for den tidligere realitystjerne.

Stina Petersen deltog i 'Paradise Hotel' sæson 6 sammen med blandt andet Amalie Szigethy, Peter Birch og Kasper Skak. Siden er hun blevet mor til to og kæmper med både astma og et vægttab, som hun har fortalt åbent om.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea er tilbage

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Peter Birch fortæller om at få børn.

Det er dog ikke det eneste, Stina kæmper med. I går måtte hun en tur til lægen og på hospitalet, da hun fik smerter i sit ene ben.

LÆS OGSÅ: Lotte: Amalie skylder ikke nogen noget, men...

- Jeg går derfra med beskeden om, at jeg har en blodprop i benet. Så jeg skal bare hjem og slappe af. Jeg skal behandle med sådan en salve to gange om dagen, lyder det fra Stina i en story på Instagram.

Hun spurgte lægen, om hun ikke skulle have blodfortyndende medicin, men det mente han ikke.

LÆS OGSÅ: Efter seks forsøg: Endelig gravid

- Når det er i de små vener og de små overfladiske blodpropper, så går kredsløbet ikke op til hjertet og lungerne, og så er det åbenbart ikke livsfarligt. Så jeg ligger bare med benet oppe på en pude. Jeg har virkelig ondt i benet, og jeg har haft det siden onsdag-torsdag.

Selvom hun havde været ved lægen i går, måtte Stina alligevel en tur på Herlev Hospitals akutmodtagelse i går aftes.

- Jeg har lige været inde hos en læge og igen fået konstateret, at det er en blodprop, jeg har haft i benet, men i en lille vene, så det er ikke noget, der er farligt og går i lungerne eller hjertet. Så jeg skal fortsætte med det her creme i en uge og må bare have tålmodighed, men det gør virkelig virkelig ondt, fortæller hun på sin story.

LÆS OGSÅ: Lotte: Amalie skylder ikke nogen noget, men...

Realityportalen har været i kontakt med Stina, som har det godt efter omstændighederne.