Lotte og Amalie i 'Hvad har jeg i munden, mor' (Foto: TV3)
Lotte og Amalie i 'Hvad har jeg i munden, mor' (Foto: TV3)

Lotte: Amalie skylder ikke nogen noget, men...

Der er gået tre måneder siden Lotte sidst så sin datter og børnebørn.

Amalie Szigethy og hendes mor, Lotte Lytton Kejser, har altid været som kop og kande, som Amalie engang fik sagt for rullende kameraer, da hun skulle beskrive deres tætte forhold. De seneste tre måneder har Lotte dog hverken set eller hørt fra sin datter eller de to børnebørn, og det knuser hendes hjerte.

LÆS OGSÅ: WHAT: Så meget har Geggo taget på under Smukfest

Siden Amalie igen blev kærester med Mikkel Skelskov, har Lotte været ude i kulden, ligesom Amalie ikke længere er at finde på de sociale medier, hun ellers har levet af de seneste år.

LÆS OGSÅ: Lene Beier slår fast: Store udfordringer med ny sæson 'Sommerdrømme'

Og selvom Lotte fortæller, at hun har haft en dejlig sommer i Grækenland og i Danmark, hvor hun har været i sommerhus med sin familie og sit tredje barnebarn, er der ingen tvivl om, at Amalie har manglet.

- Vi har selvfølgelig savnet Amalie og pigerne, det er klart. Nu er Amalie jo en voksen kvinde og skylder ikke nogen noget. Men jeg undrer mig over, at hendes omgivelser ikke opfordrer hende eller anbefaler hende eller støtter hende i at få kontakt med sin familier, som hun elsker overalt på jorden, lyder det fortvivlet fra Lotte, som fortsætter:

LÆS OGSÅ: Fik Robert dømt: Nu reagerer Nynne

- Det kommer jo til at ske en dag alligevel. Det ville være normale og begavede menneskers reaktion. Amalie har ikke kontakt med hverken Szigethy eller Kejser familien.

LÆS OGSÅ: TV 2 afslører: Derfor dater Linea kun fire mænd i 'Landmand søger kærlighed

Imellemtiden er Lotte i fuld gang med at skrive sin tredje bog, som hun tidligere har fortalt kommer til at handle om hendes liv og om sorg, tab og accept. Hun har tidligere udgivet bøgerne 'Scenen er din - Til Amalie fra mor til datter' og 'Scenen er din - Ti år på tv med Amalie'.