Natascha Linea er tilbage

Det er ikke mange måneder siden, den unge mor sagde stop, men nu er hun tilbage.

Det har været et turbulent år for den tidligere 'De unge mødre'-deltager Natascha Linea Kaup Jensen, som for otte uger siden blev mor til sit fjerde og femte barn, da tvillingerne Nadja og Elias kom til verden.

LÆS OGSÅ: Valgte Signe fra i 'Landmand søger kærlighed': Nu ses de igen

Tiden op til fødslen har dog ikke været den søde ventetid. Det startede ellers godt ud, da hendes mand blev løsladt fra fængslet i begyndelsen af året. Lykken varede dog kort, og efter få uger blev de to skilt. Dernæst måtte Natascha Linea sygemeldes fra sin uddannelse som social- og sundhedshjælper på grund af graviditeten.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea har tabt: Drengene forbliver anbragt

Det gik dog først for alvor ned ad bakke, da den unge mor i hastværk forlod Danmark for ikke at få sine to drenge tvangsfjernet. Hun bosatte sig i Tyskland i starten af april, men de danske myndigheder fjernede alligevel drengene.

Siden har hun kæmpet for at få drengene tilbage, og hun vandt den første del sag i ankestyrelsen, men tidligere på måneden tabte hun den sidste del af sagen, og drengene er fortsat anbragt i Danmark.

LÆS OGSÅ: Efter seks forsøg: Endelig gravid

Tilbae efter tre måneder

Natascha Lineas kamp førte til en del debat på de sociale medier, hvor hun har delt flittigt ud af sit liv de seneste år, men i maj måned besluttede hun at trække stikket og lukke ned for sin Instagram.

- Jeg har valgt, på baggund af folks sindssyge chikane og trusler, at trække mig fuldstændig. Jeg kommer ikke til at dele noget fra mit liv i Tyskland med andre end dem, jeg kender. Jeg har simpelthen fået nok nu. Folk vil udelukkende gøre alt for at ødelægge mit liv, og det finder jeg mig simpelthen ikke i, lød det dengang fra den unge mor.

LÆS OGSÅ: Lotte: Amalie skylder ikke nogen noget, men...

Nu har piben dog fået en anden lyd, for den unge mor, som atter er klar på at dele ud af sit liv.

- Nu er jeg faldet godt til og har fået en god hverdag op at køre her i Tyskland. Så derfor har jeg fået lyst til at dele lidt af mit liv med jer igen. I bliver blokeret med det samme, I er negative, da jeg ikke gider omgås mennesker, som har en negativ effekt på mig, mit liv og mine børn, skriver Natascha Linea i sit første opslag på Instagram.

Man kan følge Natascha Linea på Instagram HER.