Stina på 'Paradise Hotel' i 2010. (Foto: Lotta Lemche/TV3)
Stina på 'Paradise Hotel' i 2010. (Foto: Lotta Lemche/TV3)

'Paradise'-stjerne er startet på vægttabsmedicin

Den tidligere realitystjerne er godt tilfreds med resultatet.

For godt en måned siden besluttede Stina Petersen, som deltog i 'Paradise Hotel' tilbage i 2010, at hun ville starte på det meget omtalte vægttabsmedicin ozempic, der ellers er blevet brugt til diabetikere. Det var dog ikke så nemt for Stina at få adgang til det receptpligtige vægttabsmedicin.

LÆS OGSÅ: CHOK: Favorit smidt ud af 'FBOY Island'

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Joachim Skyum fortæller om 'FBOY Island'.

- Min egen læge ville ikke udskrive det , så jeg valgte at kontakte et privat hospital som gerne ville udskrive det. Det koster bare gratis at få hos egen læge , og når man tager til et privat hospital, skal man selvfølgelig betale af egen lomme, fortæller Stina og fortsætter:

- Der er bare nogle læger, der ikke vil udskrive det, men jeg gik den vej, fordi jeg ville prøve det. Det koster 1200 kroner for at få en recept som så virker i 12 måneder. Det der medicin er virkelig en god løsning for sådan en som mig med en kronisk lidelse, som ikke kan dyrke motion.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Derfor ville de fjerne drengene

7 kilo på 3,5 uge

Stina lider af svær astma, som hun flere gange har været indlagt med. Derfor er det svært for hende at dyrke motion. Hun vil gerne tabe sig omkring 15 kilo i alt, og hun er allerede godt på vej.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne har født: Forudså fødselsdagen

- Jeg har tabt mig 7 kilo. Jeg mangler 6-8 kg vil jeg tro, jeg har dog hørt, at man skal passe på, for lige pludselig vil man have mere og mere. Jeg skal intet gøre, jeg tager medicin, og så er jeg mæt. Jeg spiser ikke særlig meget på en dag i forhold til, hvad jeg spiste før.

LÆS OGSÅ: Ingemanns bedste legekammerater: Rigtige venner

Det er 3,5 uge siden, Stina startede på medicinen, og hun deler ud af sin vægttabsrejse på Instagram, som man kan se herunder: