Ingemanns bedste legekammerater: Rigtige venner

Der er et helt specielt bånd mellem Peter Ingemann, Anders Gerner Frost og Claus Dreyer.

Da Peter Ingemann, 50, Anders Gerner Frost, 47, og Claus Dreyer, 55, mødte hinanden i 'Hammerslag' for snart 20 år siden, klikkede de med det samme.

LÆS OGSÅ: Casper Christensen er tilbage på skærmen

Med årene er tv-værten og de to ejendomsmæglere blevet hinandens nære venner, og det kan man også mærke i 'To ens', der snart vender tilbage med nye afsnit på TV 2.

– Vi er måske også Peters gode legekammerater,
fordi vi ligesom ham ikke er generet af, at kameraet er tændt. Det er jo ikke alle, der har det lige
godt foran et kamera, men vi har efterhånden
lavet så meget tv gennem årene, at vi slet ikke
tænker over det, fortæller Anders Gerner Frost.
– Vi er måske også Peters gode legekammerater, fordi vi ligesom ham ikke er generet af, at kameraet er tændt. Det er jo ikke alle, der har det lige godt foran et kamera, men vi har efterhånden lavet så meget tv gennem årene, at vi slet ikke tænker over det, fortæller Anders Gerner Frost.

Mens de gætter priserne på to identiske boliger forskellige steder i landet, flyver de vittige bemærkninger mellem dem. Det samme gør sig gældende under interviewet med HER&NU, hvor der ikke er langt mellem grinene.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-vinder i babylykke

– Det kan jo være svært at få nye venner midt i livet, så hvorfor blev det jer tre?

Peter: Vi er meget forskellige, men alligevel er vi også ret ens. Man kan sige at vores niveau, uanset hvor højt eller lavt, er sådan cirka det samme. Vi kan i den grad grine af os selv.

LÆS OGSÅ: Sødeste video: Christopher snyder datteren til kys

Claus: Vi kan drille hinanden på en meget politisk ukorrekt måde, men det er ikke kun sjov og spas det hele. Vi kan også dele dybe ting med hinanden. Når man som os har kendt hinanden i så mange år, så er der også en fortrolighed.

Vinderen
i 'To ens' får håneretten,
og det er
ingen af de
tre sene til
at udnytte.
Vinderen i 'To ens' får håneretten, og det er ingen af de tre sene til at udnytte.

Anders: Jeg har nået en alder, hvor jeg kommer til at tænke tilbage på min far og hans venner. De fortalte de samme anekdoter igen og igen. Og de havde det så sjovt. Det kunne jeg måske ikke helt se storheden i dengang, men det kan jeg virkelig nu.

LÆS OGSÅ: Trods eliminering: Kom først til verdens ende

– Hvor tit ses I?

Anders: Vi sidder bestemt ikke lårene af hinanden, men vi følger med i hinandens liv og kommer til hinandens fødselsdage. Når vi mødes, så er det som om, vi kun lige har set hinanden.

LÆS OGSÅ: Christiane mistede sit ufødte barn: Vender sorgen til taknemmelighed