Casper Christensen er tilbage på skærmen

Nu er der gode nyheder, hvis man er vild med Casper Christensen.

Casper Christensen og Mikael Bertelsen tog danskerne med storm forrige efterår, da de sammen med Viaplay introducerede programmet ’All Exclusive’, som de beskriver som et helt nyt og banebrydende intervieweksperiment, hvor en kendt gæst tjekker ind på et spektakulært sted sammen med Casper og Mikael i 24 timer.

’All Exclusive’ formåede at skabe et unikt samtalerum mellem Casper og den enkelte gæst om livets store spørgsmål og udfordringer, som seerne efterfølgende har kunnet følge på tæt hold på Viaplay.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-stjerne afslører stor beslutning

Iben Hjejle, Sofie Linde, Helle Thorning-Schmidt og Medina var blandt gæsterne i forrige sæson. Nu er programmet tilbage med en nu sæson, og her får Casper Christensen også mandligt besøg i villaen. Den eksklusive liste med gæster indeholder nemlig navne som Thomas Helmig, Kasper Schmeichel, Paprika Steen og Ulrich Thomsen, og værten selv glæder sig til endnu en sæson.

LÆS OGSÅ: Jannich vraget af samtlige kvinder: Sætter spørgsmålstegn ved én ting

- Jeg er taknemmelig for, at gæsterne har lyst til at besøge os, og at danskerne har lyst til at kigge med. Jeg er i det hele taget meget taknemmelig, siger Casper Christensen.

I denne sæson vil Casper at blive klogere på, om Paprika Steen lever op til ryet, der har fulgt hende hele livet, som diva, eller om Kasper Schmeichel vitterlig er den mormon fra Utah, som Casper mener, han ligner på grund af sin altid meget, kontrollerede optræden udadtil.

LÆS OGSÅ: Tv-kendis afslører konkurs

Det vil vise sig, når programmet løber over skærmen. All Exclusive’ får premiere på Viaplay torsdag den 25. maj og kan samme dag også opleves på TV3 kl. 20.00.