Tv-kendis afslører konkurs

Michael Sommer har kastet håndklædet i ringen.

Michael Sommer fra 'Gift ved første blik' og 'Ex on the Beach' ejer tre virksomheder - 'Vikar Group', 'Elektro Center' og 'RS Car Group'. Sidstnævnte har han valgt selv at begære konkurs, oplyser Michael til HER&NU og Realityportalen.

- Det har helt fra start været en underskudsvirksomhed. Vi har lagt rigtig meget kapital i det for at køre det op. Det sidste halve år har der nogle måneder været plus, og andre måneder har der været minus, fortæller Michael, der er glad for beslutningen, men han er ked af, at det går ud over hans medarbejdere, som han ikke kan betale løn til.

- Det er ikke sjovt. Jeg måtte jo ringe til alle vores ansatte og fortælle det. Jeg har jo også mange samarbejdspartnere, der ikke har fået deres betaling og sådan noget, det er ikke sjovt.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-vinder i babylykke

Michael håber, at alle samarbejdspartnere får deres penge, efter boet er opgjort.

- Vi skal sælge alt vores inventar og de biler, vi har stående, fortæller Michael.

LÆS OGSÅ: Jesper Buch tjener kassen: Skiller sig af med flere 'Løvens Hule'-virksomheder

Håber at gå i nul

Ifølge Michael er virksomheden 'Vikar Group' ikke rørt af konkursen, mens virksomheden 'Elektro Center' også bliver lukket ned - dog med et overskud.

- Det er også en af grundene til, at vi lukker, da 'Vikar Group' har lagt rigtig meget ud til 'RS Car Group', så for at vi ikke også går konkurs der, så var det vigtigt at stoppe nu, fastslår Michael.

Efter Michael har begæret virksomheden konkurs, er en kurator og en advokat gået ind i sagen for at få virksomheden opgjort.

- Det skal jo helst gå i nul, og hvis det ikke går i nul, så er det jo vores leverandør, der taber. Jeg ved ikke, om vi kan gå i nul. Det afhænger af de virksomheder, vi har penge ude hos. Mit håber er jo bare, at det går forholdsvis i nul, så det ikke går ud over systemet, fortæller Michael.

LÆS OGSÅ: 'Sommerdrømme'-sejr er årsag til barn nummer 3

Tid til børn

Selvom det for Michael var en drøm at åbne en bilforretning, så er han også lettet over beslutningen, han nu har taget.

- Siden jeg gik ind i bilbranchen, har det påvirket min egen løn og tid. Jeg har virkelig brugt meget tid på det og været lidt stresset. Jeg har ikke haft tid til så meget andet end at være stresset, så jeg glæder mig også til at få lukket den dør, fortæller Michael, der løfter sløret for, hvad der ellers kan blive tid til nu.

LÆS OGSÅ: CHOK: Realitypar går hver til sit

- Det kan jo være, der er familieforøgelse på et tidspunkt. Nu bliver der jo mere tid til det. Vi har ventet lidt, men det kan jo godt være, det snart kommer.

Michael danner til daglig par med Maria Kronholm, som han blev gift med sidste sommer.