'Sommerdrømme'-sejr er årsag til barn nummer 3

Parrets sejr i 2021 har i den grad givet godt igen.

De tidligere 'Sommerdrømme'-vindere Kaspar og Lambang kunne for nylig fortælle, at de til november venter sig en lille dreng.

Parret, der for godt fire år siden fik tvillingerne Java og Atlas ved hjælp af en amerikansk rugemor, har atter fundet en surrogat i USA.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea efter flugt til Tyskland: Sådan er fremtiden

Den slags kommer dog ikke helt uden omkostninger - og i en spørgerunde på sin Instagram afslører Kaspar nu, at deres tv-præmie faktisk er en af grundene til, at familieforøgelsen kunne lade sig gøre.

Koster næsten en million

Adspurgt, hvad det koster, når man benytter sig af en rugemor, lyder det nemlig, at prisen - alt afhængigt af land og den enkelte families behov - kan være alt imellem 250.000 til over en million kroner.

LÆS OGSÅ: Peter Mygind fik vild besked fra kvinde: Nu er hun med i 'Sommerdahl'

- Vi ligger selv nærmere det sidste tal, fordi vi gør det i USA, hvor læger, advokater, hospitaler, forsikringer og så videre er i et højt prisleje. Men det er det sted, VI er allermest trygge ved etikken og fagligheden, forklarer Kaspar den nysgerrige følger og afslører:

LÆS OGSÅ: Geggo i smertehelvede: Måtte amme Cengiz

- Faktisk er det friværdien fra vores 'Sommerdrømme'-hus, der har givet os muligheden igen. Tal om en livsændrende tv-præmie!

Kaspar og Lambang vandt boligprogrammet i 2021 og blev altså ejere af deres drømmesommerhus på Falster.

LÆS OGSÅ: Ung mor i chok over kønnet: Endelig en pige