Natascha Linea efter flugt til Tyskland: Sådan er fremtiden

Nu svarer Natascha Linea på, hvordan hendes nye liv i Tyskland ser ud.

Natascha Linea Kaup Jensen, som er kendt fra 'De unge mødre', flygtede for godt en måned siden til Tyskland, da hun med egne ord blev efterlyst i Danmark, fordi Lolland Kommune ville tvangsfjerne hendes to drenge.

Nu bor den unge mor i Tyskland, og på sin Instagram fortæller hun mere om sine fremtidsplaner. Det sker i en spørgerunde, hvor hun blandt andet afslører, at hun skal føde i Tyskland, og at den ene af hendes kommende tvillinger nu også skal have et tysk navn.

LÆS OGSÅ: Geggo i smertehelvede: Måtte amme Cengiz

- Tyskland kommer jeg oprindeligt selv fra. Min oldefar er tysker. Og så er jeg fortsat stadig ret tæt på Danmark. Min oldefar som flyttede fra Tyskland til Danmark hed Heinrich, og jeg syntes bare det var så fint at give ham det navn, nu hvor vi selv er flyttet tilbage til Tyskland, skriver Natascha Linea i spørgerunden og afslører, at sønnen skal hedde Bob Heinrich Christian Kaup.

LÆS OGSÅ: 'Sygeplejersken' hitter verden over: Så mange har set den

Turbulent forhold

Således har Natascha Linea altså ingen planer om at give sine kommende tvillinger deres fars efternavn, som er Jensen. Hun afslører da også, at forholdet til eksmanden ikke ligefrem har været en dans på roser, da en følger spørger, om hun er single.

LÆS OGSÅ: Efter flugt til Tyskland: Nu er Natascha Linea tilbage

- JA! Og det skal der ikke laves om på de næste mange år. Jeg er endelig kommet ud på den anden side af et enormt turbulent forhold. Så de næste mange år vil jeg gå langt udenom mænd, lyder svaret.

Styr på økonomien

Et andet spørgsmål går på Natascha Lineas økonomiske situation, idet hun ikke er berettiget til økonomiske ydelser i sit nye hjemland.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea er ikke alene: Flere unge mødre er flygtet

- Selvfølgelig rejser jeg ikke til udlandet uden at have styr på den økonomiske del, skriver Natascha Linea, som er sygemeldt fra sin uddannelse i Danmark. Hun skriver også, at hun planlægger at starte på uddannelsen igen i januar 2024 i Danmark.

Derfor får Natascha Linea ifølge spørgerunden stadig ydelser fra Danmark og kan også tage sin danske sundhedsforsikring med til udlandet.

Sådan ser hun Lia

Netop forholdet til Danmark var for nogle uger siden yderst anspændt, da Natascha Linea gik ud med historien om, at hun var flyttet i al hast, da kommunen ville fjerne hendes to drenge. Men nu er historien tilsyneladende en anden.

LÆS OGSÅ: Ung mor i chok over kønnet: Endelig en pige

- En efterlysning varer jo ikke for evigt, så jeg kan sagtens tage til Danmark, fastslår Natascha Linea og fortæller, at det gør hun også, når hun skal se sit ældste barn, Lia, som bor hos sin far, Bent, på Fyn:

- Jeg kører jo bare til Danmark og henter hende til samvær og kører til Tyskland med hende. Det er jo ikke så meget anderledes, end hvis jeg havde boet i Danmark.