Reality Awards 2018 Natascha Linea
Reality Awards 2018 Natascha Linea

Så mange fra 'De unge mødre' er flygtet til udlandet

Natascha Linea er langt fra den eneste, der er flyttet fra Danmark for at beholde sine børn

Den tidligere deltager i 'De unge mødre' Natascha Linea Kaup Jensen fortalte forleden, at hun var flyttet til Tyskland for at undslippe Lolland Kommune. Kommunen ville ifølge den unge mor, der er gravid med tvillinger, tvangsfjerne hendes to drenge.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila på OnlyFans: Sofistikeret porno

Selvom det lyder som en vild historie, er Natascha Linea langt fra den eneste af 'De unge mødre', der har forladt Danmark med et anstrengt forhold til deres kommune.

Nadia Shila blev hjemløs og fik fjernet sin søn

I efteåret 2016 flyttede Nadia Shila Petersen pludselig til USA sammen med sin mor, Heidi, og sønnen Kyle. Der gik dog kun et halvt år, før Nadia Shilas søn Kyle blev fjernet af de amerikanske myndigheder og sendt tilbage til Danmark, hvor hans far bor.

Nadia Shila med ægtemanden Jeremy og datteren Hope (Foto: Discovery Networks Danmark)
Nadia Shila med ægtemanden Jeremy og datteren Hope (Foto: Discovery Networks Danmark)

Nadia Shilas amerikanske drøm brast, og hun endte med at bo på gaden. Man kunne blandt andet følge hendes liv i DR-serien 'Hjemløs på Instagram'. Selvom hun ikke længere boede i Danmark, blev Nadia Shila alligevel idømt seks måneders ubetinget fængsel for bedrageri og åger i en dansk retssag - en dom, hun ankede.

Mens hun boede på gaden, mødte hun Jeremy og blev gravid. De to fik kæmpet sig væk fra livet på gaden og blev gift.

Den dag i dag har de tre fælles børn, og sidste år blev de skilt og flyttede fra hinanden. Nadia Shila bor nu sammen med sin mor. Nadia Shila har ikke opgivet kampen om Kyle, som hun kun har set via videoopkald, siden han blev fjernet for seks år siden. Men hun har flere gange understreget, at hun ingen planer har om at vende tilbage til Danmark.

Nadia Shila drømmer om at blive skuespiller i USA.

Hannah Melissa: Voldsdom, stofmisbrug og efterlysning

En anden omstridt deltager fra 'De unge mødre', som har vendt Danmark ryggen, er Hannah Melissa Ginic. I januar 2022 afslørede hun, at hun var flyttet til Serbien, fordi Vesthimmerlands Kommune havde taget hendes sag op til revision og besluttet at tvangsfjerne børnene.

Allerede da Hannah Melissas første barn, Cecilaya, var lille, oplevede den unge mor, hvordan det var at få sit barn tvangsfjernet, og det ønskede hun ikke igen. Hun endte med at få datteren hjem og fik tre børn yderligere med René, som hun blev gift med.

Hannah Melissa og René (Foto: Krestine Havemann)
Hannah Melissa og René (Foto: Krestine Havemann)

Hannah Melissas turbulente liv var dog ikke slut. Hun har haft et 14 år langt stofmisbrug, og hun har været i fængsel for vold mod hendes mands tidligere kæreste. På det tidspunkt var hendes børn også anbragt. Efter løsladelsen fik hun dog børnene hjem.

Det så ud til at lysne for Hannah Melissa, som fik hjælp af kommunen til at komme ud af sit misbrug og også blev godkendt til at få førtidspension. Men da hendes sag blev taget op igen, vendte det hele, og hun endte med at stikke af.

- Planen er, at vi først flytter til Danmark, når den mindste er myndig. Men Cecilaya vil gerne til Danmark og studere, når hun fylder 18, og det er så fint. Nu har jeg haft tvangsfjernet Cecilaya før, og jeg bliver så harm over at tænke over det den dag i dag. De ville have, vi skulle aflevere børnene bogstavelig talt ved skranken i Vesthimmerlands Kommune, fortalte Hannah Melissa sidste år i en live på Facebook.

Hannah Melissa har siden flytningen levet af at lave voksenunderholdning på blandt andet OnlyFans.

Natascha Linea er efterlyst

Natascha Linea er altså den tredje i rækken af unge mødre, som vælger at forlade Danmark med myndighedernes ånde i nakken. Mandag tog hun selv bladet fra munden og fortalte sin side af historien og afslørede samtidig, at hun er blevet efterlyst i Danmark.

Natascha Linea blev i 2020 gift med Mathias.
Natascha Linea blev i 2020 gift med Mathias.

- Jeg har simpelthen modtaget så mange bedskeder omkring, hvad der sker. Og jeg har derfor besluttet mig for at give en forklaring her. Fredag den 31/3 udrejser jeg lovligt fra Danmark efter et møde med Lolland Kommune. Mig og drengene udrejser til Tyskland, og da der endnu ikke ligger nogen afgørelse, er dette fuldt ud lovligt, skrev Natascha Linea i et opslag på Facebook og fortsatte:

LÆS OGSÅ: Linse husker Geggos biologiske far: En hottie

- Tirsdag den 4/4, da det går op for Lolland Kommune, at jeg i CPR-registret har ændret adressen til Tyskland, lægger de op til at ville fjerne drengene akut ved en formandsbeslutning. Dette sker dog først onsdag den 5/4, og kort efter der vælger kommunen og politiet at efterlyse mig og drengene i Danmark, på trods af at min danske advokat og Ankestyrelsen siger, at flytningen er fuldt ud lovlig, og at kommunen ikke længere har ret til at handle i sagen.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Natascha Linea eller at få efterlysningen bekræftet eller afvist af politiet.