Linse husker Geggos biologiske far: En hottie

Da Geggo nævnte navnet på sin biologiske far, kunne Linse med det samme huske ham.

Onsdag kom det frem, at Geggo havde fået svar på sin DNA-test, og at hun ikke har den far, hun altid har troet. Da Linse hørte navnet på den mand, der er Geggos biologiske far, huskede hun ham med det samme.

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Jeg har flere søskende

De arbejdede dengang begge på Grønttorvet og hang ud sammen på værtshuset Jamaica kroen på den anden side, og her kunne det godt gå vildt for sig.

- Så gik vi derover og drak rom og cola og fyrede den af. Det var jo de tider, og der var gang i den. Ikke alle var rundetrunter. Men vi var en masse kvinder og mænd, og vi var bare rundetrunter, fortæller Linse i podcasten 'Geggo og Cengiz - Helt ærligt'.

LÆS OGSÅ: Geggo har fået svar på DNA-test: Her er min far

Alle ville have ham

Linse husker tydeligt Geggos biologiske far dengang.

- Han var en frækkert, han var en hottie. Alle damerne ville have et stykke af ham. Han er sådan en, der sætter gang i det hele, forklarer Linse i podcasten.

LÆS OGSÅ: Rørende afsked: Sådan mindes vennerne Dario Campeotto

Ifølge Linse har Geggo sine øjne og fyldige hår fra ham.

Linse har dog aldrig spekuleret over, at han kunne være far til Geggo, da hun altid har været sikker på, hvem der var Geggos far. Der skulle gå næsten 33 år, før Geggo via en DNA test fik sat navn på sin biologiske far og dermed tre brødre på farens side.